Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 21. ОКТОБАР: Водолијама следи путовање; Шкорпије чувајте здравље

Сазнајте шта вас у понедељак 21. октобра очекује на послу, у љубави, у дому и породици, како ће да вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима и пријатељима...

1729492106_shutterstock_2264974741-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Тригон између Месеца и Сунца, доноси вам прилив енергије и креативности на пословном плану, а сусрет с Лавом на љубавном. Позиција Венере наговештава могућност романтичног сусрета са интересантном особом на изложби, спортском догађају.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Месец прави тригон са Сунцем у седмој кући, доносећи вам успех и ниовац преко неке јавне делатности, уметности, адвокатуре. Вољеној особи се не допада ваш став о заједничком проблему. Проводите више времена у природи.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Месец у вашем знаку под утицајем Сунца из куће посла, доноси вам могућност паралелних извора прихода. Напет аспект с вашим владаоцем Меркуром, најављује расправе са љубавним партнером и млађим члановима породице. Опрез у саобраћају.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у 12. кући појачава вашу интуицију, а тригон са Сунцем вашу креативност подстичући вас да постигнете договор о исплативом пројекту. Наглашена кућа препрека, доноси трзавице у дому и породици. Несаница.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Ваш владалац Сунце образује тригон са Месецом у комуникативним Близанцима, доносећи вам сусрете и познанства са особама које су преко посла присутне у јавности. Одлазак на краћи пут или договор о пословном аранжману са Вагом.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Напет аспект вашег владаоца Меркура и Месеца у кући каријере, неповољњно утиче на ваше планове у вези са покретањем самосталне делатности. Позиција Нептуна, који управља вашим љубавним животом, наговештава тајну романсу са Рибама.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Тригон Месеца са Сунцем у вашем знаку, доноси вам успех нарочито ако се бавите предаваштвом, правним или послом због кога често путујете. Проблеми због папирологије у вези са странцима. Партнер вам намеће своје ставове.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Ваш владалац Плутон, планета страсти, под утицајем Месеца, симбола емоција, доноси вам расправе са вољеном особом. Новац вам пристиже преко паралелног или хонорарног посла. Страствени сусрет са Раком. Уносите више витамина.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Тригон између Месеца и Сунца у 11. кући, чине ваш друштвени живт много богатијим. Позиција вашег сувладаоца Нептуна доноси инспирацију уметницима, али и опасност од преваре. Расправа са љубавним партнером. Избегавајте алкохол.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Свакодневне, рутинске обавезе вам углавном одузимају драгоцено време, али данас не можете ништа да промените. Месец образује квадрат с вашим владаоцем Сатурном, доносећи вам захлађење односа са партнером. Уносите више течности.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Аспекти Месеца у сналажљивим Близанцима доносе вам увећање зараде, преко сарадње са странцима, ИТ сектора, путовања, предаваштва, медија. Емотивни партнер планира да вас изненади позивом на заједнички пут. Више шетајте.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Тригон између Месеца и Сунца у кући новца, доноси вам могућност зараде преко хонорарног посла, али и конкуренцију, која ће се потрудити да вам пласира неке лажне информације. Позив за излазак од особе коју сте упознали преко пријатеља.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas