Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за четвртак 3. октобар 2024. године: Ваге очекује обнова романсе, а Бикове проблем са финансијама

Сазнајте шта вас у четвртак 3. октобра очекује на послу, у љубави, у дому и породици, како ће да вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима и пријатељима...

1727937408_Foto-Shutterstock-horoskop-novi.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак (који је заправо прецизнији јер прати прелазак Месеца преко ваших астролошких кућа), као и Месец (уколико знате где се налази у вашем хороскопу), како бисте добили што комплетнију слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.
 

Ован (21. 3 - 20. 4)

Позиција вашег владаоца, Марса, доноси ванредне трошкове. Будите опрезни приликом договора са странцима. Дугогодишњи партнер вешто крије љубомору. Неко вам на романтичан начин показује своја осећања. Смањите унос шећера.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Изазовни аспекти Меркура, владаоца ваших финансија, неповољно утичу на исход пословних договора, ако се бавите породичним бизнисом. Позиција Марса, који управља партнерским односима, доноси вам страствени сусрет са Шкорпијом.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Због позиције вашег владаоца Меркура, избегавајте расправе са партнером и члановима породице. Аспекти Месеца, који управља вашим послом, упозоравају на опрез приликом потписивање уговора са странцима. Осетљив желудац.
 

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец "бежи" од Сунца, правећи напете аспекте са Меркуром и Марсом, симболима логике и страсти, због чега сте склони нелогичним одлукама. Вољена особа планира одлазак на заједнички пут. Подложност инфекцијама.
 

Лав (23. 7 - 22. 8)

Напети аспекти Меркура, који влада вашим послом и плановима, доноси вам отказивање договора или проблеме са "папирологијом. Могући су и ванредни трошкови. Позиција Месеца наговештава сусрет са шармантном особом на краћем пословном путу.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Меркур, који управља и вашим знаком и пословима, прави изазован аспект са Марсом, чинећи вас склоним погрешним закључцима и одлукама, нарочито ако радите у медијима, маркетингу, бавите се модом. Један Бик жели да вас види.
 

Вага (23. 9 - 22. 10)

Меркур, владалац вашег љубавног живота али и препрека, успорава пословни договор чији ће исход свакако бити повољан за вас. Позиција вашег владаоца Венере, наговештава обнову романсе са харизматичном млађом особом. Смањите унос шећера.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Напет аспект између Месеца и вашег владаоца Марса, симбола акције и сукоба, доноси вам расправе са женама. Сусрет са старом симпатијом на спортском или музичком догађају. Брачни партнер намерава да с вама разговара ои важној теми.
 

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Позиција Меркура који управља вашим љубавним животом, под утицајем Марса из куће страсти, доноси вам трзавице и расправе са партнером. Ваш план да зарадите више новца, мораће да сачека мало повољнији период. Пазите се за воланом.
 
Јарац (22. 12 - 20. 1)

Ваш владалац Сатурн, планета прошлости, у изазовним аспектима са Месецом и Марсом, захтева да се прилагодите новим околностима у приватном животу, али и на послу. Неко кога сте упознали преко пријатеља, шаље вам позив за излазак.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Напет аспект између Месеца и Марса у кући посла и здравља, упозорава да мало успорите са активностима које не могу да вам донесу зараду. Брачни партнер склон пристрасним реакцијама, због чега може доћи до мањег неспоразума. Несаница.
 

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Изазовни аспекти Месеца неповољно утичу на данашњи ток пословних преговора. Позиција Меркура, владаоца вашег љубавног живота, доноси вам страствени сусрет али и љубоморне сцене са вољеном особом. Избегавајте алкохол.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas