Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДАНАС СЕ ОТВАРА “ЛАВЉА КАПИЈА”: Да бисте прекинули несрећни низ, урадите ово

Данас је посебан дан за духовни раст и буђење јер се отвара портал Лавље капије. Овај моћан енергетски феномен омогућава нам да откључамо свој прави потенцијал, излечимо срца и проширимо духовну мудрост.

1723103886_343502_lavshutterstock-58820119_ff.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Портал се активира изласком звезде Сиријус, што се догађа од краја јула до средине августа, а врхунац енергије пада на 8. август, симболичан дан нумеролошког низа 8-8.

Сиријус, често називан нашим духовним сунцем, повезан је са препородом духовне енергије и енергијом планете. Док наше физичко сунце осветљава наш материјални свет, Сиријус светли као водич за истину наше безвременске душе. Древни астролози су веровали да Сиријус носи напредну мудрост која нам може помоћи када је звезда у пуном сјају.

Док наше сунце одржава живот у физичком телу, Сиријус зрачи живот нашим духовним телима, што чини да отварање овог портала може донети буђења и подићи свест на нове висине. Нумеролошки низ 8-8 означава равнотежу, унутрашњу стабилност и бесконачност, симболизујући активацију ДНК и духовну еволуцију.

Енергија портала Лавље капије пружа прилику да обновимо изгубљене делове свог духа, затражимо исцељење за срчане ране и подстакнемо интуицију, преноси Атма.хр. Активација срчане чакре може довести до исцељења старих емотивних рана, док ће активација чакре трећег ока појачати интуицију и донети нове увиде.

С овом високом вибрационом енергијом из Сиријуса, можемо очекивати поруке из виших димензија, било кроз снове, визије, духовне водиче или једноставно кроз стање опуштености. Медитација и аутоматско писање су одлични алати за усмеравање и интерпретацију ових порука.

Сиријус такође доноси мирну енергију, па је боравак у природи и медитација савршени начини да се повежете са овом енергијом и користите је за исцељење и обнављање ума, тела и душе. Искористите овај период за духовни раст и повратак својој унутрашњој снази.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas