Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЧУВАЈТЕ СЕ ЉУБОМОРЕ: Астро савет за среду, 27. март - На удару су четири хороскопска знака

Месец данас, око 10 ујутру, после месец дана, улази у заводљиву, страствену и посесивну Шкорпију, уносећи и такву атмосферу у љубавни живот већине зодијачких знакова

1711533463_Foto-shutterstock-horoskop-astro1.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Мада се то дешава једном месечно, Месец сваки пут образује другачије аспекте са транзитним планетама, зато се не понављају исти догађаји, али они првенствено зависе од аспеката у личним хороскопима. Овог месеца, Месец прави тригон са Марсом у Рибама (коме недостаје самопоуздање, али уме да буде и врло романтичан), а напет аспект са Плутоном који иначе управља Шкорпијом (оправдана опасност од мушког насиља над женама).

Они који су у брачној или дугогодишњој вези, из оправданих или неоправданих разлога, могу осетити неповерење према партнеру, због његовог понашања. Слободни се могу наћи у ситуацији да преиспитују понашање особе која им се допада. Будући да се Месец у овом знаку налази (астролошким речником) у паду, његов утицај није онако јак и добар као у Бику, Раку и Рибама. То значи да ће и љубомора и посесивност бити изазвани пре свега, због недостатка самопоуздања, а код некога и због конкретних разлога.

На удару су Шкорпије (Месец им је у астролошком пољу личности), Стрелци (Месец у астролошкој кући тајни), Јарчеви (Месец који влада партнерским односима, налази се у астролошком пољу неочекиваних ситуација) и Девице (Месец у астролошком пољу менталног стања, па ће бити оптерећене размишљањем о партнеровом понашању на емотивном плану).

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas