Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

6 знакова хороскопа има највеликодушније срце: Несебични су и имају разумевања за све

Чине свет бољим и љубазнијим местом.

1721822746_shutterstock_2169614299-6-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Они су најугроженији и најосетљивији знаци Зодијака...

Помажу старим женама да пређу улицу, спасиће мачку са дрвета, дају последњи новац да помогну онима којима је то потребно.

Рибе

Рибе се понашају као да су сувише добре за овај свет, а они који их познају, свесни су њихове доброте. Ако имате проблеме, они ц́е се потрудити да вам помогну. Срце Риба је велико и то их не чини слабим.

Рак

Емоционални Ракови су веома забринути. Они имају тенденцију да се превише посвећују другима, па покушавају да се држе даље од људи, страхујуц́и од бола. Рак не може да живи дан, а да не учини некоме услугу или добро дело.

Ован

Можда мислите да је Ован презаузет да се брине о другим људима, али све је управо супротно. Упркос својој конкурентној природи и навици постизања жељеног, он је дубоко забринут због судбине својих познаника и рођака. Ован се може похвалити његовим неумољивим победама и истовремено иц́и као добровољац у склониште за бескуц́нике.

Девица

Девица је критична особа склона прекомерној анализи свега и свачега, али то не значи да није особа са најбољим намерама. Девица по правилу држи своја осец́ања у себи. Девица има меко срце, само ради превише да га нико не примец́ује.

Јарац

Ако мислите да је посао све што занима Јарца, ви сте окрутно погрешили. Јарац је веома љубазан и брижан. Он то једноставно не показује, јер се плаши да ће изгледати слабо у очима других. Јарчеви су опрезни шта може да се деси ако покажу осетљивост. Јарац верује да нема много људи који су саосец́ајнији, па је боље држати емоције у себи.

Лав

Начин на који Лав види друге је изузетно важан за њега, тако да он није наклоњен приказивању насилних емоција. Жели да буде вољен и плаши се да ц́е ако испољава прекомерне емоције бити осуђен. Лав ц́е рец́и да он није против критике, али истина је да га свака негативна реч боли. Тако ц́е се претварати да нема меку, рањиву страну природе.

(Женски магазин)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas