Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

5 знакова очекују велике ЉУБАВНЕ ПРОМЕНЕ у септембру: Коме се смеши срећа, а ко треба да вежба стрпљење?

Улазак у сезону јесени донеће срећу у љубави за неке знакове хороскопа, верују астролози. Иако су неки од њих уживали у романтичним тренуцима и током лета, септембар им доноси праву промену на љубавном плану.

1723465789_shutterstock_2266054649.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Један знак ће упознати љубав свога живота на сасвим неочекиваном месту, а неко би могао да се споји с особом из прошлости. У сваком случају, пред њима је и те како узбудљив период.

Ево којих ће 5 хороскопских знакова имати пуно среће у љубави током септембра 2024. године.

Бик

Бикови ће у септембру доживети значајну промену у љубавном животу. Повезивање с неким новим или обнављање везе с особом из прошлости може да им донесе радост и стабилност. Овај месец је идеалан за јачање веза и стварање дуготрајних романтичних односа.

Вага

Вагама ће јесен донети свежину и узбуђење у љубави. Појавиће се прилике за нова познанства која би могла да прерасту у нешто озбиљно. Способност да изразе своје стварне емоције и потребе помоћи ће им да се повежу с неким ко им одговара.

Девица

Девице ће у септембру осетити како се љубав улива у њихов живот. Могуће је да ће се појавити неко ко ће им пружити осећај стабилности и сигурности. Овај месец ће бити идеалан за јачање односа и почетак нових романтичних авантура које ће их испунити.

Шкорпија

Шкорпије ће у септембру осећати интензивну привлачност и емоционалну повезаност. Овај месец доноси прилику за дубоко разумевање и искрену комуникацију с партнером. Они који су у вези могли би да доживе обнову страсти, док ће слободне Шкорпије имати прилику да упознају некога ко им у потпуности одговара.

Рибе

Рибе ће у септембру доживети романтичну магију. Овај месец ће бити испуњен топлим тренуцима и емоционалним повезивањем. Могуће је да ће се појавити неко из прошлости с ким ће Рибе поново успоставити везу која ће их испунити и донети нову димензију у њихов живот, пише Сенса.хр.

(Блиц Жена)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas