Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 ХОРОСКОПСКА ЗНАКА ОСЕТИЋЕ ИСКОНСКУ СРЕЋУ: Месец и Плутон приредиће им ватромет радости

Плес небеских тела се наставља, а 3 хороскопска знака осетиће исконску срећу 14. септембра 2024.

1726299498_477534_shutterstock-1851410179_f.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп за 14. септембар 2024. предвиђа да ће 3 знака Зодијака видети срећу како долази на један нов начин и у великим количинама.

Време је да се осећају добро због онога што су управо завршили и да схвате да су направили прави избор. Месец је у конјункцији с Плутоном, а то означава промену и трансформацију.
Срећу као награду.

Иако могу осећати благослов јер срећа наизглед долази ниоткуда, ако погледају своје животе, могу видети да су то својим радом заслужили.

Вага

Док је Месец у коњукцији са Плутоном, оно на чему сте радили сада треба да буде успех. Напорно сте радили, па ћете окрити да велики део ваше среће има везе са идејом да можете да се прилагодите. Већ неко време вам је била потребна лична трансформација и ви то знате. Није вам увек било лако да признате, али промена која вам је потребна могла би да утиче на цео ваш живот. Сада прихватате ту идеју. Ако желите добре ствари, морате направити пут да се оне догоде.

Склоните се сами себи с пута, признајте шта треба да се промени, то омогућава позитиван проток енергије у вашем телу и вашем свакодневном животу. Нека животна сила тече.

Шкорпија

Оно због чега се осећате тако благословено јесте овај стални осећај благостања који вас прати током дана. Такође примећујете да, ако можете да се осећате овако добро, зашто онда то не бисте могли сутра, или прекосутра, и следеће? Радите нешто како треба и тек почињете то да схватате. Видећете да се сваким трудом који уложите нешто позитивно дешава. Напорно радите на побољшању свог живота, а ваше окружење вас бодри.

Оно што почиње као благослов претвара се у лекцију о трансформацији живота. Уморни сте од осећаја безнадежности, беспомоћности и потиштености. Срећа се окреће ка вама и омогућава вам да верујете у лепу будућност.

Стрелац

Све вам ове суботе има смисла. Радили сте напорно како бисте имали оптимално и блиставо здравље, и сада то почиње да се исплаћује. То је благослов који сте себи дали, и делује.
Ствари вам изгледају другачије, а то је зато што можете видети докле сте стигли. Ви сте сопствени сведок.

Иако не знате тачно куда идете, знате да неће бити досадно. Спремни сте и способни да радите са свима, а ваша снага и храброст су део онога што сте себи дали, захваљујући дисциплинованој акцији и посвећености здрављу и благостању.

(Сенса)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas