Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

2 ХОРОСКОПСКА ЗНАКА ЋЕ БАНКРОТИРАТИ У ОКТОБРУ: Паре беже од њих, следе тешки периоди

Октобар ће донети озбиљне финансијске изазове за два хороскопска знака који ће се суочити с ризиком од банкрота. У овом периоду, важно је преиспитати трошкове и поставити јасне циљеве како би се избегле тешке последице.

1727781742_shutterstock_2271926297--1-.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Октобар ће бити изазован месец за одређене хороскопске знакове, посебно за Вагу и Јарца. Иако се на први поглед чини да су ови знаци способни да се носе са свим препрекама, астролошке енергије овог месеца ће их суочити с озбиљним финансијским проблемима.

ДЕВИЦА 

Девица ће се суочити с нагомиланим трошковима који су резултат непромишљених инвестиција или прекомерног трошења. Њихова склоност да желе да угоде другима и често преузимају одговорност за туђе потребе може их одвести у загушујућу ситуацију. У октобру, Девице ће морати да преиспитају своје приоритете и науче да кажу "не", како би се избегли дугови и банкрот.

ЈАРАЦ

С друге стране, Јарац ће у овом месецу бити суочен с непредвиђеним трошковима који ће значајно утицати на њихов буџет. Могући су губици на послу или тешкоће у реализацији пословних планова. Њихова амбиција и радна етика неће бити довољни да превазиђу све препреке без пажљивог планирања и финансијске стратегије. 

Информер 

Бонус видео

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas