Oglas
· · Komentari: 0

Stvari na kojima ne treba da štedite: Dugoročne su i važne

Kada uređujemo svoj dom, često je bolje investirati u kvalitetne proizvode koji će nam pružiti dugoročnu vrednost i udobnost.

1722081097_shutterstock_2116844222.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Umesto da se fokusiramo samo na cenu, razmislimo o tome kako kvalitetne stvari mogu unaprediti naš svakodnevni život. Primera radi, pametno ulaganje u visokokvalitetan nameštaj ili opremu može doneti trajnu radost i funkcionalnost.

Jednostavno rečeno, kupovina novih stvari za dom pruža sjajnu priliku da uložimo u proizvode koji će nam služiti dugi niz godina i unaprediti kvalitet našeg života.

Posuđe

Posuđe je potrebno svakome, bilo da ste vrhunski kuvar ili početnik. Estetski izgled ovih predmeta nije toliko bitan, koliko i kvalitet pa se na to posebno mora usmeriti pažnja. Kvalitetno posuđe ne košta malo, ali će vam zato trajati dosta dugo, pa možda i do kraja života ako o njemu vodite računa.

Dušek

Ako ste u skorije vreme išli do prodavnice nameštaja, sigurno ste primetili da ram kreveta bilo koje veličine nije mnogo skup. Sa druge strane su dušeci koji su nekad i skuplji od samog kreveta. Dobar dušek znači i dobar san, a dobar san je jedak zdravom životu. Investicija u kvalitetan i skup dušek je potpuno opravdana.

Gume za automobil

Ako imate automobil, znate koliko su gume bitan deo sigurne i udobne vožnje. Visoke cene guma su sa razlogom i uglavnom bolje gume označavaju kvalitet, izdržljivost i istrajnost.

Obuća

Iako obuća nije povezana sa domaćinstvom, vrlo je bitna stavka svakog čoveka. Nemojte se ustručavati da kupite kvalitetnu obuću koja vam sa adekvatnom negom može trajati zaista dugo. U ovu obuću spadaju i patike, ali i cipele koje će izdržati svako putovanje, godišnja doba i način vašeg hodanja.

(Ženski magazin)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas