Oglas
· · Komentari: 0

DAME OVO NIKADA NE NOSE: Evo kojih 5 pari cipela su apsolutni promašaj i odlika kiča

Prema stručnjacima ovakve cipele nikada ne nose elegantne i prefinjene žene.

1716377021_84493.jfif
Foto: Shutterstosk
Oglas

Veliki novac, ne znači nužno i dobar ukus. Stilisti iz sveta mode predstavili su obuću koju elegantne žene nikada ne nose. Kao što je Merilin Monro rekla: „Dajte devojci prave cipele i ona će osvojiti svet." Zato je bitno da povedete računa o tome šta nosite.

Wedge patike

Potpuno je nejasno sa čime ih nositi i kako stvoriti harmoničnu sliku. Nažalost, ne idu uz bilo kakvu odeću, nemilosrdno „seku“ nogu i beznadežno su zastarele. Možemo ih zamisliti na učenici, ali ne i na uspešnoj poslovnoj ženi.

Gležnjače ili čizme sa štiklama i platformom

Takvi modeli su bili veoma popularni 2010-ih, ali sada se smatraju vulgarnim. I, usput, noge vam neće zahvaliti: takva vrtoglava visina pete ne samo da ukazuje na ravnodušnost prema stilu, već je i opasna po zdravlje, jer vrlo lako možete da uganete nogu ako zgazite pogrešno.

Salonke sa platformom

NJihove najveće mane su što su neudobne i izgledaju jefitno. Udobnost, praktičnost i elegancija - to je ono na šta se bogate dame fokusiraju pri izboru obuće, odeće i dodataka. Štikla ne treba da bude duža od 10cm.

Čizme do sredine lista

Oni vizuelno čine noge deblje i kraćim, jer previše zatežu listove i stavljaju tačku na svaki pokušaj stvaranja modernog imidža. Posebno loše izgledaju sa farmerkama. Bolje je kupiti čizme preko kolena sa štiklama koje će ići do kolena. Antilop čizme takođe sada nisu u modi.

(Sensa)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas