Oglas
· · Komentari: 0

PRVO POJAVLJIVANJE na crvenom tepihu: Bred Pit predstavio devojku - INES zadivila u belom, a on u neobičnom smokingu (FOTO)

Bred Pit je definitivno rešio da sa javnosti i zvanično podeli ko je njegova nova devojka

1725267226_profimedia-0903908593.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

81. filmski festivan u Veneciji dostigao je svoj vrhunac kada su se crvenim tepihom prošetali Bred Pit i Džordž Kluni sa svojim izabranicama.

Za Breda i njegovu devojku, Ines de Ramon, dizajnerku nakita, je ovo bilo prvo zvanično pojavljivanje na crvenom tepihu od kad su počeli da se zabavljaju 2022. godine.

Odlučili su se za izgled visokog kontrasta. Pit (60) je nosio crni smoking koji čine sako sa duplim kopčanjem i pantalone inspirisane 70-im, a detalji su privuklu posebnu pažnju. Obuo je cipele sa kvadratnim vrhom i biserno dugme na sakou dok je ispod nosio mrežastu crnu majicu.

NJegova devojka je u međuvremenu pružila oštar kontrast njegovom tamnom izgledu u belom od glave do pete.  Ines je obukla belu haljinu na jedno koja prati liniju tela i time pokazala svoju vitkost.

Foto: profimedia

Bredovo prisustvo u Veneciji izazvalo je mnogo buke, ne samo zbog njegovog novog projekta sa dugogodišnjim prijateljem, Džordžom Klunijem, već i zbog toga što se njegova bivša supruga, Anđelina Džoli, takođe pojavila na festivalu da promoviše svoj najnoviji film, "Maria". Sve organizacija je bila usmerena na to da ne dođe do susreta dvoje bivših partnera, što je potrvrdio i umetnički direktor festivala, Alberto Barbera, piše Pipl.

Podsetimo, Pit i Ines de Ramon, koja je ranije bila u braku sa zvezdom „Vampirskih dnevnika“ Polom Veslijem, — zajedno su od kraja 2022. godine.

BONUS VIDEO


 


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas