Oglas
· · Komentari: 0

PALATA SE OGLASILA: Potparol Kejt Midlton otkrio istinu o njenom trenutnom zdravstvenom stanju

Zdravstveno stanje Kejt Midlton i dalje puni naslovne strane, evo šta kaže Palata

1716980661_1712733088_Foto-Prodimedia-Kejt.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Otkako je Kejt Midlton obelodanila da se bori sa teškom bolešću, njen izlazak u javnost dugo se čekao. Kada je nedavno napokon uslikana u javnosti, a potom još par puta viđena kako izlazi, mnogobrojni obožavaoci ponadali su se da je zdravstveno stanje Kejt Midlton znatno bolje.

Prema pisanju lista Daily Mail, princeza od Velsa je u poslednje vreme sve češće bila sa porodicom van palate, dok su za to vreme na njihovu adresu stizala brojna pisma podrške u kojima fanovi žele brz oporavak i pružaju joj neizmernu podršku.

Naime, osoblje palate kaže da je preplavljeno "desetinama hiljada" pisama u kojima se princezi želi dobro nakon što joj je dijagnostikovan rak.

U uobičajenoj nedelji na adresu palate stigne najviše hiljadu pisama, ali od kada je javnost znala za bolest Kejt Midlton, njihov broj se udesetostručio.

Iako su pojavljivanje Kejt Midlton u javnosti mnogi shvatili kao dobar znak, iz Kensingtonske palate ističu da je potrebno još vremena za oporavak.

Portparol Palate je takođe istakao da princezino pojavljivanje u javnosti ne treba shvatiti kao povratak na posao nakon teške operacije.

Kako se ispostavilo, Kejt još nije pristupila svojim službenim dužnostima i javnim nastupima, ali je dobro upućena u sve i prati sve izveštaje od kuće.

(Gloria)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas