Oglas
· · Komentari: 0

Oglasila se sestra Lijama Pejna: "Žao mi je što nisam mogla da te spasim"

Sestra Lijama Pejna, Rut, podelila je srceparajuće otvoreno pismo pokojnom pevaču u kojem je obećala da će pomoći u podizanju njegovog sina Beara (7).

1729345085_profimedia-0922068365.jpg
Foto: profimedia
Oglas

U objavi na Instagramu jutros, Rut je rekla da se bori da shvati tragične događaje i sve što želi je da se „odveze do kuće svog brata i razgovara sa njim“.

- Ne verujem da se ovo događa. Mnogo puta sam javno s ponosom hvalila Lijama, ali nikad nisam previše govorila o tome kako je biti njegova sestra. Lijam je moj najbolji prijatelj, niko nije mogao toliko da me nasmeje kao on - napisala je Rut na Instagram profilu, prenosi Miror.

- Lijame, moj mozak se bori da uhvati korak sa onim što se dešava i ne razumem gde si otišao. Samo želim da se odvezem do tvoje kuće i da uđem i vidim te kako sediš tamo i pišeš pesmu ili crtaš. Odselio se kad je imao 17 godina kako bi sledio svoje snove, to me nateralo da konačno položim vozački ispit tokom emisije uživo X Factora jer nisam mogla podneti pomisao da ne mogu doći do njega. Redovno sam vozila do njega kako bismo popili čaj nakon što bih završila s poslom.  Lijam je voleo "One Direction", voleo je svoju braću i toliko smo pričali o tome. Puštao bi pesmu za pesmom, koja je bila snimljena, ali nikad objavljena, a mi bismo sedili i održavali mini 1D koncert. Lijam je znao da me može nazvati bilo kada, bilo koji dan i da ću se javiti ili da ću ga voziti ako treba samo da dođe kući. Naši pozivi često su rezultirali time da se smejem njegovim idejama i sledećoj avanturi, pričali smo o njegovim planovima i rešavanju njegovih problema, ali bi uvek završavalo s: 'Volim te, nedostaješ', 'Volim te, Ru.'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruth Gibbins (@roo0990)

Lijam je rođen s muzikom u venama, bilo je jasno od malih nogu da jednostavno ima taj kvalitet, koji će ga učiniti zvezdom. Mogla sam sediti i slušati ga kako peva celi dan, što je, zapravo, dobar posao jer nikad nije prestajao! Nikada se neću umoriti od pogleda koji upućuje kad pokazuje nove pesme, rekao bi: 'Slušaj glasno' i samo se cerio od ponosa na svoj rad. Čuvam beleške u svom telefonu svih stvari koje ću reći Lijamu tako da, ako je neko vreme odsutan zbog posla, znam o čemu moram da ga obavestim. Pretpostavljam da je ispravno da mu to sada kažem - napisala je.

- Ne osećam da je ovaj svet bio dovoljno dobar ili ljubazan da te ima, i prilično često si tokom poslednjih nekoliko godina morao zaista da se trudiš da savladaš sve što je bilo upereno protiv tebe. Samo si želeo da budeš voljen i da usrećiš ljude svojom muzikom. Nikad nisi verovao da si dovoljno dobar. Nadam se da sada možeš da vidiš ovaj izliv ljubavi koji nikada nisi dobio dok si bio živ. Hvala što si promenio moj život. Hvala ti na neverovatnim uspomenama, hvala ti što si najbolji brat i prijatelj kojeg ću ikada imati! Mi ćemo se pobrinuti za Beara i on će uvek znati koliko je njegov tata neverovatan i koliko ga je obožavao.

Žao mi je što nisam mogla da te spasim. Volim te, o kako nedostaješ mom srcu... Poslednji put, tu sam ako ti nešto zatreba. Vozila bih se do kraja univerzuma da te vratim.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas