Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Огласила се сестра Лијама Пејна: "Жао ми је што нисам могла да те спасим"

Сестра Лијама Пејна, Рут, поделила је срцепарајуц́е отворено писмо покојном певачу у којем је обец́ала да ц́е помоц́и у подизању његовог сина Беара (7).

1729345085_profimedia-0922068365.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

У објави на Инстаграму јутрос, Рут је рекла да се бори да схвати трагичне догађаје и све што жели је да се „одвезе до куц́е свог брата и разговара са њим“.

- Не верујем да се ово догађа. Много пута сам јавно с поносом хвалила Лијама, али никад нисам превише говорила о томе како је бити његова сестра. Лијам је мој најбољи пријатељ, нико није могао толико да ме насмеје као он - написала је Рут на Инстаграм профилу, преноси Мирор.

- Лијаме, мој мозак се бори да ухвати корак са оним што се дешава и не разумем где си отишао. Само желим да се одвезем до твоје куће и да уђем и видим те како седиш тамо и пишеш песму или црташ. Одселио се кад је имао 17 година како би следио своје снове, то ме натерало да коначно положим возачки испит током емисије уживо X Фацтора јер нисам могла поднети помисао да не могу доћи до њега. Редовно сам возила до њега како бисмо попили чај након што бих завршила с послом.  Лијам је волео "Оне Дирецтион", волео је своју браћу и толико смо причали о томе. Пуштао би песму за песмом, која је била снимљена, али никад објављена, а ми бисмо седили и одржавали мини 1Д концерт. Лијам је знао да ме може назвати било када, било који дан и да ћу се јавити или да ћу га возити ако треба само да дође кући. Наши позиви често су резултирали тиме да се смејем његовим идејама и следећој авантури, причали смо о његовим плановима и решавању његових проблема, али би увек завршавало с: 'Волим те, недостајеш', 'Волим те, Ру.'

Лијам је рођен с музиком у венама, било је јасно од малих ногу да једноставно има тај квалитет, који ће га учинити звездом. Могла сам седити и слушати га како пева цели дан, што је, заправо, добар посао јер никад није престајао! Никада се нећу уморити од погледа који упућује кад показује нове песме, рекао би: 'Слушај гласно' и само се церио од поноса на свој рад. Чувам белешке у свом телефону свих ствари које ћу рећи Лијаму тако да, ако је неко време одсутан због посла, знам о чему морам да га обавестим. Претпостављам да је исправно да му то сада кажем - написала је.

- Не осећам да је овај свет био довољно добар или љубазан да те има, и прилично често си током последњих неколико година морао заиста да се трудиш да савладаш све што је било уперено против тебе. Само си желео да будеш вољен и да усрећиш људе својом музиком. Никад ниси веровао да си довољно добар. Надам се да сада можеш да видиш овај излив љубави који никада ниси добио док си био жив. Хвала што си променио мој живот. Хвала ти на невероватним успоменама, хвала ти што си најбољи брат и пријатељ којег ћу икада имати! Ми ћемо се побринути за Беара и он ће увек знати колико је његов тата невероватан и колико га је обожавао.

Жао ми је што нисам могла да те спасим. Волим те, о како недостајеш мом срцу... Последњи пут, ту сам ако ти нешто затреба. Возила бих се до краја универзума да те вратим.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas