Oglas
· · Komentari: 0

Megan Markl u uskoj crvenoj haljini, a dekolte u prvom planu: Na svečanosti bez princa Harija (FOTO)

Megan Markl je u subotu, 5. oktobra, prisustvovala svečanosti Dečje bolnice u Los Anđelesu.

1728208893_profimedia-0903617038.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Megan se pojavila u javnosti nakon dužeg vremena, a došla je sama, bez supruga, princa Harija.

Vojvotkinja od Saseksa (43) bila je veoma glamurozna u jarkocrvenoj haljini koju potpisuje Karolina Herea, a ovo je drugi put da ju je nosila. Haljina prati liniju tela i seže do poda, dok joj je dekolte naglašen. Megan je kosu pustila da jednostavno pada u talasima, dok na licu ima, kao i obično, malo neutralne šminke.

Foto: profimedia

Meganino pojavljvianje je usledilo tokom pripremanja svoje predstojeće emisije čija će glavna tema biti njen životni stil.

- Vojvoda i vojvotkinja su sada napredovali kao pojedinci – ne samo kao par. Čini se da je vojvoda fokusiran na svoj pokroviteljski rad, a vojvotkinja na preduzetnički put - rekao je jedan od izvora za Pipl.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas