Svinjsko meso potopljeno u specijalan sos postaje mekano i rastresito, tako da se razdvaja lagano samo na jedan dodir
Oglas
Potrebno je:
300g svinjskog filea
2 prstohvata šarenog bibera
Prstohvat soli
Čašica vinjaka
1 paprika
Čen belog luka
Maslinovo ulje
20g putera
½ čaše crvenog vina
Priprema: Napraviti šniclu od svinjskog filea. Potopiti šniclu u miksu bibera i soli, sa vinjakom. Papriku iseckati na štapiće. Izgrilovati papriku i beli luk i posoliti. Meso ispržiti na maslinovom ulje i puteru. Dodati crveno vino. Šniclu u biber sosu servirati sa paprikom, a možete dodati od priloga i pečeni krompir ili pire, i salatu po želji.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas