Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СОЧНЕ ШНИЦЛЕ У БИБЕР СОСУ: Месо је мекано и буквално се раздваја на додир, само због 1 трика (РЕЦЕПТ)

Свињско месо потопљено у специјалан сос постаје мекано и растресито, тако да се раздваја лагано само на један додир

1679744186_shutterstock_603737093-snicle-.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Потребно је:

300г свињског филеа
2 прстохвата шареног бибера
Прстохват соли
Чашица вињака
1 паприка
Чен белог лука
Маслиново уље
20г путера
½ чаше црвеног вина

Припрема:  Направити шницлу од свињског филеа. Потопити шницлу у миксу бибера и соли, са вињаком. Паприку исецкати на штапиће. Изгриловати паприку и бели лук и посолити. Месо испржити на маслиновом уље и путеру. Додати црвено вино. Шницлу у бибер сосу сервирати са паприком, а можете додати од прилога и печени кромпир или пире, и салату по жељи.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas