Свињско месо потопљено у специјалан сос постаје мекано и растресито, тако да се раздваја лагано само на један додир
Oglas
Потребно је:
300г свињског филеа
2 прстохвата шареног бибера
Прстохват соли
Чашица вињака
1 паприка
Чен белог лука
Маслиново уље
20г путера
½ чаше црвеног вина
Припрема: Направити шницлу од свињског филеа. Потопити шницлу у миксу бибера и соли, са вињаком. Паприку исецкати на штапиће. Изгриловати паприку и бели лук и посолити. Месо испржити на маслиновом уље и путеру. Додати црвено вино. Шницлу у бибер сосу сервирати са паприком, а можете додати од прилога и печени кромпир или пире, и салату по жељи.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas