Oglas
· · Komentari: 0

JELOVNIK SLOBODE MIĆALOVIĆ: Glumica mora da pazi šta jede jer je sklona gojenju

"Vremenom sam naučila da količina mora biti manja nego što bih želela"

1718898054_Foto-Ataiamges.rs-A.A.-Sloboda.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Za Slobodu Mićalović po medijima pišu da je visoka 170cm, a da ima 58kg. Glumica to nikad nije "ni potvrdila ni poricala", ali jeste priznala da je sklona gojenju i da mora da pripazi na ishranu.

Sloboda definitivno zna gde su joj "slabe tačke" i kako da ih "ojača".

Glumica je na svom Instagram profilu objavila da primenjuje nutricionističke savete i, zbog profesionalnih obaveza, pribegava i fitnes obrocima koje poručuje od proverenog stručnjaka za ishranu. Premda su praktični kad vam stignu na posao i ne brinete o nabavci namirnica, ovakve zdrave obroke lako možete da napravite i sami.

Jelovnik

Primera radi, za doručak se često dostavljaju smuti kombinacije sa ovsenim pahuljicama, palačinke od integralnog brašna, pa i omlet, s tim što je spremljen sa dosta povrća i veoma malo ulja. Za ručak dobijate pečeno ili bareno meso, povrće ili ribu, a za večeru nešto bogatije salate. Sve u svemu, zdrava, izbalansirana ishrana. Baš to voli i Sloboda Mićalović.

"Hranim se zdravo, ali nikada ne idem u krajnost. U mom meniju je baš sve zastupljeno i povremeno sebi dam slobodu da pojedem nešto slatko. Vremenom sam naučila da količina mora biti manja nego što bih želela, zato što sam sklona gojenju, ali sada sam već navikla da uvek malo ostanem gladna na kraju obroka", otkrila je glumica koja trenira sa ličnim trenerom triput nedeljno i kod kuće praktikuje "wall pilates".

(Lepa&Srećna)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas