Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈЕЛОВНИК СЛОБОДЕ МИЋАЛОВИЋ: Глумица мора да пази шта једе јер је склона гојењу

"Временом сам научила да количина мора бити мања него што бих желела"

1718898054_Foto-Ataiamges.rs-A.A.-Sloboda.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

За Слободу Мићаловић по медијима пишу да је висока 170цм, а да има 58кг. Глумица то никад није "ни потврдила ни порицала", али јесте признала да је склона гојењу и да мора да припази на исхрану.

Слобода дефинитивно зна где су јој "слабе тачке" и како да их "ојача".

Глумица је на свом Инстаграм профилу објавила да примењује нутриционистичке савете и, због професионалних обавеза, прибегава и фитнес оброцима које поручује од провереног стручњака за исхрану. Премда су практични кад вам стигну на посао и не бринете о набавци намирница, овакве здраве оброке лако можете да направите и сами.

Јеловник

Примера ради, за доручак се често достављају смути комбинације са овсеним пахуљицама, палачинке од интегралног брашна, па и омлет, с тим што је спремљен са доста поврћа и веома мало уља. За ручак добијате печено или барено месо, поврће или рибу, а за вечеру нешто богатије салате. Све у свему, здрава, избалансирана исхрана. Баш то воли и Слобода Мићаловић.

"Храним се здраво, али никада не идем у крајност. У мом менију је баш све заступљено и повремено себи дам слободу да поједем нешто слатко. Временом сам научила да количина мора бити мања него што бих желела, зато што сам склона гојењу, али сада сам већ навикла да увек мало останем гладна на крају оброка", открила је глумица која тренира са личним тренером трипут недељно и код куће практикује "wалл пилатес".

(Лепа&Срећна)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas