Oglas
· · Komentari: 0

HOROSKOP ZA SUBOTU 23. MART: Bika očekuju tenzije u ljubavi, Vagu rasprave

Saznajte šta vam ULAZAK MARSA U RIBE, posle godinu dana, donosi u dnevnom horoskopu za subotu 23. mart, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje...

1711176800_17d0e41b6114f6db3ede9a43fc7178b82c3ace2c.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa ulaskom vašeg vladaoca Marsa u znak Riba, u kojem je njegov uticaj oslabljen, možete da osetiti manji pad energije. I moć Venere, koja upravlja vašim odnosom sa partnerom, slabija je zbog blizine Saturna, što nepovoljno utiče na emocije.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Ulazak Marsa, vladaoca partnerskih odnosa u Ribe, donosi tenziju u vaš ljubavni život ako ste rođeni krajem znaka. "Spoj" vašeg vladaoca Venere i Saturna, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Provodite više vremena u prirodi.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Planeta Mars, simbol inicijative, posle godinu dana, ulazi u vaše astrološko polje karijere, pa će majski Blizanci biti prinuđeni da menjaju neki poslovni plan. Uvećanje prihoda preko honorarnog ili paralelnog posla. Čuvajte se infekcija.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Ulazak Marsa, planete akcije, u devetu astrološku kuću, posle godinu dana, pogoduje junskim Rakovima, čiji posao podrazumeva putovanja, obrazovanje, kontakte sa strancima. Susret sa Ribama na kraćem putu ili predavanju. Više šetajte.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mars, koji upravlja vašim poslom i planovima, posle godinu dana, ulazi u maštovite Ribe, donoseći vam sveže ideje ali i preporuku za dodatni oprez sa finansijama. Slobodni Lavovi mogu da upoznaju nekoga ko se bavi opasnim zanimanjem.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa gde se od danas nalazi i Mars, koji upravlja vašim biznisom i finansijama, donosi rasprave i sa poslovnim partnerom i sa voljenom osobom. Pazite se za volanom. Provodite više vremena sa prijateljima.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Prepuno astrološka kuća svakodnevnih obaveza i zdravlja, upozorava da povedete više računa o organizaciji posla. Moguća rasprava sa saradnikom ili kolegom, koji želi da vam nametne svoj stav. Provodite više vremena u prirodi.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Mars, posle godinu dana, ulazi u Ribe, što podstiče inspiraciju i motivaciju umetnika i sportista rođenih u prvoj dekadi. Na koncertu, u pozorišnom foajeu, očekuje vas susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Nesanica.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pozicija Marsa, koji upravlja vašom intuicijom, u četvrtoj astrološkoj kući, upozorava na mogućnost problema u domu i porodici. Povedite više računa, ukoliko vaš posao ima veze sa prometom ili proizvodnjom tečnostima. Osetljiv želudac.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mars, planeta akcije, u astrološkom polju intelekta, odgovara Jarčevima koji se bave pisanjem i zanimanjima koja podrazumevaju česta putovanja. Na predavanju ili kraćem putu u inostranstvu, možete da upoznate zanimljivu osobu. Pazite se u saobraćaju.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Ulazak Marsa, vladaoca vaše karijere i logike, posle godinu dana, u Ribe, donosi vam šanse da brzo uvećate zaradu, preko kontakata sa strancima. Slobodne Vodolije, preko posla, mogu da upoznaju romantičnu osobu. Zadržavanje vode u organizamu.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Sa četiri planete u vašem znaku, u koji ulazi i Mars, mnogi će tokom poželeti da se nađu u vašem društvu. Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, nagovešatava mogućnost susreta sa starom simpatijom. Čuvajte se infekcija.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas