Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 27. OKTOBAR: Bikovi obratite više pažnje na voljenu osobu; Ovnovi budite tolerantniji

Saznajte šta vas u nedelju 27. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

1730014033_shutterstock_2044434596-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u šestoj kući odlaže ili usporava vaše rutinske poslove i obaveze. Uvećanje prihoda preko dogovora sa osobama koje žive u drugom gradu. Budite tolerantniji prema saradnicima. Dodatni oprez u saobraćaju. Pad imuniteta.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Jupiter u drugoj kući pravi napet aspekt sa Mesecom u Devici, što usporava realizaciju vaših planova i dogovore sa prijateljima. Neophodan je dodatni oprez kada je reč o dokumentaciji i ugovorima. Trzavice sa voljenom osobom.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u četvrtoj kući donosi vam novac preko porodičnog ili honorarnog posla. Odnos sa ljubavnim partnerom može da se nađe u krizi. Neko želi da pređe granicu prijateljstva s vama. Povedite više računa u saobraćaju. Promenljivo raspoloženje.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko Device, znaka u koji "pada" kuća biznisa i dogovora, donoseći vam novčane dobitke preko intelektualnih i poslova koji podrazumevaju česta putovanja. Susret sa Jarcem na predavanju ili društvenoj mreži.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u kući novca ali i ljubavi najavljuje trzavice u odnosu sa partnerom, kako ljubavnim, tako i poslovnim. Pozicija Merkura koji upravlja vašim poslom, upozorava na vanredne troškove. Poziv za izlazak od Ovna. Usporena cirkulacija krvi.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Preko vašeg znaka prelazi Mesec donoseći vam promenu planova, odlaganje putovanja ili viđanja sa prijateljima. Posao sa strancima donosi iznenadni novčani dobitak. Trebalo bi da pokažete više tolerancije prema saradnicima i rođacima. Promene raspoloženja.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec u 12. kući donosi novac preko honorarnog posla, ali istovremeno opominje da povedete više računa o svojim izjavama. Čuvajte dokumentaciju i vredne sitnice. Emotivni partner želi da vam nametne svoj stav o zajedničkom problemu.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Sa Mesecom u Devici kojom upravlja Merkur, planeta šarma, flerta i kraćih putovanja, nagoveštava upoznavanje sa šarmantnom osobom. Zauzete očekuje ozbiljan razgovor sa ljubavnim partnerom o neodložnoj temi. Ribe misle na vas.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Preko vaše kuće karijere prelazi Mesec, pod uticajem Saturna, što donosi zastoj na finansijskom planu. Pozicija Merkura, koji upravlja vašim ljubavnim životom, dovodi do emotivne krize sa voljenom osobom. Pad imuniteta.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Sa Mesecom u devetoj kući, u trigonu sa vašim suvladaocem Uranom iz kuće kreativnosti, možete da očekujete novčane dobitke iz inostranstva, preko putovanja, izdavaštva. Privremeno razdvajanje od voljene osobe. Dopada vam se jedan Rak.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec u Devici pravi trigon sa vašiom vladaocem Uranom i Plutonom, planetom novca, vam donosi uvećanje prihoda preko poslova sa strancima. Obratite više pažnje na dokumenta i čuvajte vredne sitnice. Podložnost povredama.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Komunikaciju sa voljenom osobom danas otežava Mesec u Devici koji pravi opoziciju sa Saturnom u vašem znaku. Uvećanje zarade preko intelektualnih delatnosti i stranaca iz prekookeanskih zemalja. Strastveni susret sa Škorpijom.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas