Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 27. ОКТОБАР: Бикови обратите више пажње на вољену особу; Овнови будите толерантнији

Сазнајте шта вас у недељу 27. октобра очекује на послу, у љубави, у дому и породици, како ће да вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима и пријатељима...

1730014033_shutterstock_2044434596-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Месец у шестој кући одлаже или успорава ваше рутинске послове и обавезе. Увећање прихода преко договора са особама које живе у другом граду. Будите толерантнији према сарадницима. Додатни опрез у саобраћају. Пад имунитета.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Јупитер у другој кући прави напет аспект са Месецом у Девици, што успорава реализацију ваших планова и договоре са пријатељима. Неопходан је додатни опрез када је реч о документацији и уговорима. Трзавице са вољеном особом.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Месец у четвртој кући доноси вам новац преко породичног или хонорарног посла. Однос са љубавним партнером може да се нађе у кризи. Неко жели да пређе границу пријатељства с вама. Поведите више рачуна у саобраћају. Променљиво расположење.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец прелази преко Девице, знака у који "пада" кућа бизниса и договора, доносећи вам новчане добитке преко интелектуалних и послова који подразумевају честа путовања. Сусрет са Јарцем на предавању или друштвеној мрежи.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Месец у кући новца али и љубави најављује трзавице у односу са партнером, како љубавним, тако и пословним. Позиција Меркура који управља вашим послом, упозорава на ванредне трошкове. Позив за излазак од Овна. Успорена циркулација крви.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Преко вашег знака прелази Месец доносећи вам промену планова, одлагање путовања или виђања са пријатељима. Посао са странцима доноси изненадни новчани добитак. Требало би да покажете више толеранције према сарадницима и рођацима. Промене расположења.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Месец у 12. кући доноси новац преко хонорарног посла, али истовремено опомиње да поведете више рачуна о својим изјавама. Чувајте документацију и вредне ситнице. Емотивни партнер жели да вам наметне свој став о заједничком проблему.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Са Месецом у Девици којом управља Меркур, планета шарма, флерта и краћих путовања, наговештава упознавање са шармантном особом. Заузете очекује озбиљан разговор са љубавним партнером о неодложној теми. Рибе мисле на вас.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Преко ваше куће каријере прелази Месец, под утицајем Сатурна, што доноси застој на финансијском плану. Позиција Меркура, који управља вашим љубавним животом, доводи до емотивне кризе са вољеном особом. Пад имунитета.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Са Месецом у деветој кући, у тригону са вашим сувладаоцем Ураном из куће креативности, можете да очекујете новчане добитке из иностранства, преко путовања, издаваштва. Привремено раздвајање од вољене особе. Допада вам се један Рак.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Месец у Девици прави тригон са вашиом владаоцем Ураном и Плутоном, планетом новца, вам доноси увећање прихода преко послова са странцима. Обратите више пажње на документа и чувајте вредне ситнице. Подложност повредама.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Комуникацију са вољеном особом данас отежава Месец у Девици који прави опозицију са Сатурном у вашем знаку. Увећање зараде преко интелектуалних делатности и странаца из прекоокеанских земаља. Страствени сусрет са Шкорпијом.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas