Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СМЕЛО

Звезда групе Пусикет долс појавила се у ХРАБРОЈ КОМБИНАЦИЈИ: Да ли вам се допада? (ФОТО)

Облачење у јарку монохроматску одевну комбинацију уме да буде проблематично, али певачица је можда успела да се "извуче".

1643792621_pjimage---2022-02-02T100315.082.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Звезда женског састава Pussycat dolls, Ешли Робертс, појавила се у ноћном изласку у ружичастом сакоу са дубоким деколтеом и одговарајућим панталонама. Певачица (40) заблистала је у понедељак на пројекцији филма "Pam & Tommy" у Лондону.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PUSSYCAT DOLLS (@pcd_2020)

Ружичаста боја савршено пристаје певачици. Уз сако и панталоне је уклопила и металик ципеле на штиклу, наравно, у ружичастој боји.

Прочитајте још: Најбољу идеју за ТРЕНДИ ШМИНКУ, управо нам је дао мушкарац: Дамиано Давид "ЗАДАО ДОМАЋИ" дамама (ФОТО)

Прошле недеље Ешли је открила да је њен распоред био толико интензиван да је хитно пребачена у болницу због страха да има анеуризму мозга. Певачица је била натерана да ради толико да је њено тело почело да се „искључује“ и морала је на магнетну резонанцу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PUSSYCAT DOLLS (@pcd_2020)

Говорећи о ужасном утицају који је на њено тело имао рад у једној од најтраженијих музичких групи на свету , Ешли је рекла: „Ствар је била у томе што смо у женском бенду, ми зарађујемо људима много новца, тако да је распоред био нечувен. Нећу да лажем, на крају сам се сломила. Био сам у болници. Мислили су да имам анеуризму мозга. Мислим да је то било само од одласка, одласка, одласка и моје тело се једноставно искључило. Доктор је рекао: „Мислим да само треба да се одмориш“. 

Да ли вам се допада Ешлина комбинација?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas