Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Савршено стоје свима: Овакве фармерке носе и Ана Ивановић и Наташа Беквалац

Заборавите на уске фармерке, ове сезоне акценат је на лежернијим, ширим моделима, а један се посебно издвојио у односу на све друге.

1709900441_sdf.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Бутици су преплављени моделом са звонастим ногавицама, а чини нам се да нема девојке која већ није набавила овакве фармерке

И славне лепотице и трендсетерке "полуделе" су за овим моделом, па смо тако у њима видели бројне холивудске даме, али и оне са домаће јавне сцене. Анастасија Ражнатовић, Тамара Калинић, Драгана Мићаловић, Николина Пишек, Зорана Јовановић... све оне радо носе фармерке звонастог кроја.

И Ана Ивановић их обожава, а омиљене су јој звонасте фармерке од светлог тексаса са исцепаним детаљима на коленима, а носи их уз патике и сладак, беж пуловер. Прослављена тенисерка их је извадила из ормара за опуштану шетњу градом, а оне и јесу првенствено намењене за урбана, кежуал издања и најбоље изгледају у таквим варијантама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Тексас звонцаре су шик модел који добро пристаје већини дама, а лако се комбинују и чине сваку комбинацију мање класичном, а више урбаном. Када их носите уз сако и кошуљу оне су идеалан избор за посао, а ако их понесете уз топли џемпер, једноставну мајицу или ролку претварају се у удобан комад за свакодневну шетњу или кафу са пријатељицама. Једне је за себе одабрала и Џеј Ло.

Звонасте панталоне карактерише углавном дубљи струк, а до колена прате линију тела, када ногавице почињу да се шире. Постоји још једна верзија овог модела, а реч је о оном када се ногавице шире од самих бутина. Оба су веома тражена и носива, па се једноставно определите за оне које вам боље пристају.

И не морају да буду од тексаса, ове које носи Наташа Беквалац су савршене.

(Ало)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas