Светска звезда је била неутешна када је 2017. изгубила добру пријатељицу и асистенкињу Сању Дурхам, која је преминула после борбе са раком. Лејди Гага не скрива да јој је у тим тешким данима највише помогла њена страст према кувању.
- Волела сам Сању. И даље је волим. Много волим и њеног мужа Ендрија. Волим и све њене пријатеље - отворила је Лејди Гага душу на Инстаграму. "Наставићу да кувам и куваћу док то не превазиђем."
Специјалитети Лејди Гаге су италијанска јела, а ево њеног рецепта за шпагете од целог зрна пшенице.
Неопходни састојци:
15 свежих парадајиза, преполовљених
Морска со по укусу
Свежа млевена паприка по укусу
Неколико свежих коморача
1 анис
1/4 шоље екстра девичанског маслиновог уља
Гранчица свежег босиљка
2 чена белог лука
Упутство за припремање:
Парадајз кувати док се сокови смање, а онда додати исечени коморач и промешати. Додати звездасти анис и на тихој ватри кувати јос један сат.
У сос од парадајза додати маслиново уље, свежи босиљак, свеж тимијан, бели лук и оставити да сви састојци омекшају.
Скуване шпагете до ал денте помешати са маслиновим уљем и убацити у сос. Зачинити морском соли и свежом млевеном паприком.