Svetska zvezda je bila neutešna kada je 2017. izgubila dobru prijateljicu i asistenkinju Sanju Durham, koja je preminula posle borbe sa rakom. Lejdi Gaga ne skriva da joj je u tim teškim danima najviše pomogla njena strast prema kuvanju.
- Volela sam Sanju. I dalje je volim. Mnogo volim i njenog muža Endrija. Volim i sve njene prijatelje - otvorila je Lejdi Gaga dušu na Instagramu. "Nastaviću da kuvam i kuvaću dok to ne prevaziđem."
Specijaliteti Lejdi Gage su italijanska jela, a evo njenog recepta za špagete od celog zrna pšenice.
Neophodni sastojci:
15 svežih paradajiza, prepolovljenih
Morska so po ukusu
Sveža mlevena paprika po ukusu
Nekoliko svežih komorača
1 anis
1/4 šolje ekstra devičanskog maslinovog ulja
Grančica svežeg bosiljka
2 čena belog luka
Uputstvo za pripremanje:
Paradajz kuvati dok se sokovi smanje, a onda dodati isečeni komorač i promešati. Dodati zvezdasti anis i na tihoj vatri kuvati jos jedan sat.
U sos od paradajza dodati maslinovo ulje, sveži bosiljak, svež timijan, beli luk i ostaviti da svi sastojci omekšaju.
Skuvane špagete do al dente pomešati sa maslinovim uljem i ubaciti u sos. Začiniti morskom soli i svežom mlevenom paprikom.