Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАОМИ КЕМБЕЛ ПОКАЗАЛА ПРЕВИШЕ: Одушевила све присутне савршеним изгледом у 6. деценији, па направила пометњу због доњег веша (ФОТО)

Манекенка Наоми Кембел је случајно открила доњи веш док је корачала црвеним тепихом

1718965392_Foto-Profimedia-Naomi-Kembel.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Славна манекенка Наоми Кембел била је јуче на специјалном модном догађају посвећену њеној каријери и успесима, свечаности "Наоми: Ин Фасхион" која је организована у Вицториа & Алберт музеју у Лондону. Представила се у британској престоници у два модна издања, њен очаравајући модни стил увек је ужитак за љубитеље моде као и њена јединствена лепота и стас.

Прво модно издање Наоми Кембел била је бела хаљина са великим деколтеом и великим шлицем. Одећа се у једном моменту "незгодно" померила па се видео и веш, али је манекенка брзо средила ситуацију и у више наврата водила рачуна да се не понови иста ситуација.

Фото: Профимедиа

На њен први монохроматски стајлинг надовезало се златно модно издање. Ризична хаљина са шљокицама и највећим могућим деколтеом који сеће до пупка. Уз такву тоалету Наоми Кембел која је недавно говорила о својој деци, носила је салонке у истој боји и златасту ташну као и чувене авијаторке као максимално шик детаљ уз гламурозну и заводљиву одевну комбинацију.

Наоми Кембел која има 54 године, један је од најбољих доказа на светској јавној сцени да је лепота јача од времена и не само то. Да лепота жена, временом добије неки другачији облик, али не губи на интензитету. Иако се овој модној звезди приговара да се окренула поластичној хирургији, неоспорно је да је много тога и до генетике и до неговања лепоте. Али и до става, самопоуздања и одлучности да се не поклекне пред одрешђеним границама, које се намећу женама.

Уосталом, Наоми од почетак каријере руши баријере у моди и олакшава пут до успеха бројним манекенкама. Славна лепотица у шестој деценији доминира модним пистама јер је једноставно рођена за то.

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas