Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Зашто би требало да размислите о огледалу у трпезарији? Фенг шуи практичари га обожавају

Да ли имате огледало у трепезарији?

1717592123_shutterstock_1857887593.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Огледала су један од алата које фенг шуи практичари користе за исправљање или прилагођавање тока чи-ја у простору, и имају много различитих намена.

Огледала у фенг шуију

Огледала се често користе у фенг шуију да би се нагласила област или да би се појачао утицај одређеног дела куц́е. У зависности од намере иза постављања огледала, они могу проширити, смањити, омекшати или удвостручити предмете које рефлектују. Огледала су такође повезана са елементом воде, једним од пет елемената са којима радимо у фенг шуију, а који има везе са мудрошц́у и новим могуц́ностима.

Када постављате огледало или неки други предмет у свој дом за одређену фенг шуи сврху, важно је да имате јасну намеру како бисте желели да вас подржи. Ако желите да додате огледало у своју трпезарију како бисте побољшали фенг шуи свог дома, одвојите тренутак да размислите о својој намери.

Огледала у трпезарији

Ако је ваша трпезарија мања, огледало може помоц́и да проширите ову област дома.

Огледало које одражава ваш трпезаријски сто такође може да удвостручи оброке, храну и симболе обиља које имате на свом трпезаријском столу, чиме се удвостручи обиље које доживљавате.

Шта избегавати?

Прво, побрините се да окачите своје огледало на одговарајуц́у висину. Избегавајте да окачите огледало превисоко, јер ц́е то одсец́и делове рефлексије и учинити их непотпуним. Такође је најбоље користити огледала која нису оштећена јер то не дозвољава да се ствари јасно виде. Такође није идеално користити сломљена огледала или више малих огледала заједно јер то ствара сломљену слику.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas