Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРИВУЦИТЕ ЉУБАВ УЗ ПОМОЋ ФЕНГ ШУИ ТЕХНИКЕ: Окречите собу у нежну нијансу и држите поред кревета оно што се ноћу не једе

Фенг шуи је источњачко учење у које можете и не морате веровати. Ипак, чини се да је вредно бар да покушате да поштујете законе ове древне кинеске праксе, бар на неко време. Рецимо, правила која ће побољшати ваш љубавни живот. У сваком случају, немате шта да изгубите.

1725968627_72531.jfif
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Ово су занимљива правила за декорацију спаваће собе која ће вам помоћи да привучете љубав и срећу.

Обојите зидове у нијансу брескве

Немате љубав? Обојите бар један зид у нијансу брескве. Нијанса може бити било која: ако вам недостаје мир и хармонија, дајте предност светлој брескви, а да бисте се осећали ведрије, изаберите засићенију боју. Ствар у коју су стручњаци за фенг шуи сигурни гласи спаваћа соба у боји брескве ће помоћи девојци да привуче сапутника, док ће жени која је у вези или браку помоћи да врати или задржи љубав у породици. Са њима се слажу психолози и научници, који сматрају да боја у унутрашњости утиче на наше мисли, а самим тим и на живот.

Померите кревет до прозора

Морате правилно померити кревет. Фенг шуи стручњаци сматрају да место за спавање треба да буде постављено тако да је глава постављена близу прозора, а стопала усмерена ка улазним вратима. Тако ће енергија у кући правилно функционисати, привлачећи срећу. И јако је важно: кревет мора бити дупли.

Купите или насликајте слику са ружичастим божурима

Према фенг шуију, ружичасти божури су главни симбол љубави. Наравно, није разумно користити свеже цвеће (лепо је, али кратко траје). Али слика или фотографија јесте оно што вам треба! Стручњаци саветују да је окачите испред улаза у спаваћу собу. Иако ни слика изнад кревета неће донети ништа лоше.

Украсите своју собу кристалима

Кристали се, осим за накит, могу користити и за декорацију собе. Главна ствар је одабрати прави камен. Да бисте привукли међусобну љубав или ојачали постојеће односе, стручњаци за фенг шуи препоручују постављање ружичастог кварца на југозападну страну спаваће собе.

Ставите упарене фигурице на сто

„Ако нешто желите, замислите да то већ имате“, саветују стручњаци за фенг шуи. Предлажу да стан украсите елементима за упаривање који би могли да асоцирају на вас и вашу другу половину. Фигурице могу бити било шта: дечак и девојчица, мушкарац и жена, мачка и мачка... Истина, улазећи у источњачку филозофију, голубови и лабудови се и даље сматрају симболима чисте и вечне љубави.

Користите подну или стону лампу

Чак и ако је спаваћа соба добро осветљена, и даље користите додатно осветљење. Али само у југозападном сектору, који је одговоран за љубав. Само упалите светла на неколико сати, привлачећи енергију среће и топлине у свој дом.

Упалите мирисне свеће

Мирисне свеће могу умирити и помоћи да се оствари жеља. А љубав, кажу стручњаци, привлаче такве ароме као што су јасмин, геранијум, кедар и иланг-иланг.

Држите чоколаду у спаваћој соби

Чоколаде код куће нису потребне да их једете ноћу. А чоколада је, према фенг шуију, један од симбола љубави и романтике. Генерално, тренирајте своју вољу и држите слаткише у својој соби као украс у лепој чинији.

Чистите кућу чешће

Не само стручњаци за фенг шуи, већ и многи психолози, уверавају да је чиста соба гаранција срећног живота. Зато немојте дозволити да у ваш дом уђу непотребни предмети, а још мање прашина и прљавштина.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas