Oglas
· · Komentari: 0

PRIVUCITE LJUBAV UZ POMOĆ FENG ŠUI TEHNIKE: Okrečite sobu u nežnu nijansu i držite pored kreveta ono što se noću ne jede

Feng šui je istočnjačko učenje u koje možete i ne morate verovati. Ipak, čini se da je vredno bar da pokušate da poštujete zakone ove drevne kineske prakse, bar na neko vreme. Recimo, pravila koja će poboljšati vaš ljubavni život. U svakom slučaju, nemate šta da izgubite.

1725968627_72531.jfif
Foto: Shutterstosk
Oglas

Ovo su zanimljiva pravila za dekoraciju spavaće sobe koja će vam pomoći da privučete ljubav i sreću.

Obojite zidove u nijansu breskve

Nemate ljubav? Obojite bar jedan zid u nijansu breskve. Nijansa može biti bilo koja: ako vam nedostaje mir i harmonija, dajte prednost svetloj breskvi, a da biste se osećali vedrije, izaberite zasićeniju boju. Stvar u koju su stručnjaci za feng šui sigurni glasi spavaća soba u boji breskve će pomoći devojci da privuče saputnika, dok će ženi koja je u vezi ili braku pomoći da vrati ili zadrži ljubav u porodici. Sa njima se slažu psiholozi i naučnici, koji smatraju da boja u unutrašnjosti utiče na naše misli, a samim tim i na život.

Pomerite krevet do prozora

Morate pravilno pomeriti krevet. Feng šui stručnjaci smatraju da mesto za spavanje treba da bude postavljeno tako da je glava postavljena blizu prozora, a stopala usmerena ka ulaznim vratima. Tako će energija u kući pravilno funkcionisati, privlačeći sreću. I jako je važno: krevet mora biti dupli.

Kupite ili naslikajte sliku sa ružičastim božurima

Prema feng šuiju, ružičasti božuri su glavni simbol ljubavi. Naravno, nije razumno koristiti sveže cveće (lepo je, ali kratko traje). Ali slika ili fotografija jeste ono što vam treba! Stručnjaci savetuju da je okačite ispred ulaza u spavaću sobu. Iako ni slika iznad kreveta neće doneti ništa loše.

Ukrasite svoju sobu kristalima

Kristali se, osim za nakit, mogu koristiti i za dekoraciju sobe. Glavna stvar je odabrati pravi kamen. Da biste privukli međusobnu ljubav ili ojačali postojeće odnose, stručnjaci za feng šui preporučuju postavljanje ružičastog kvarca na jugozapadnu stranu spavaće sobe.

Stavite uparene figurice na sto

„Ako nešto želite, zamislite da to već imate“, savetuju stručnjaci za feng šui. Predlažu da stan ukrasite elementima za uparivanje koji bi mogli da asociraju na vas i vašu drugu polovinu. Figurice mogu biti bilo šta: dečak i devojčica, muškarac i žena, mačka i mačka... Istina, ulazeći u istočnjačku filozofiju, golubovi i labudovi se i dalje smatraju simbolima čiste i večne ljubavi.

Koristite podnu ili stonu lampu

Čak i ako je spavaća soba dobro osvetljena, i dalje koristite dodatno osvetljenje. Ali samo u jugozapadnom sektoru, koji je odgovoran za ljubav. Samo upalite svetla na nekoliko sati, privlačeći energiju sreće i topline u svoj dom.

Upalite mirisne sveće

Mirisne sveće mogu umiriti i pomoći da se ostvari želja. A ljubav, kažu stručnjaci, privlače takve arome kao što su jasmin, geranijum, kedar i ilang-ilang.

Držite čokoladu u spavaćoj sobi

Čokolade kod kuće nisu potrebne da ih jedete noću. A čokolada je, prema feng šuiju, jedan od simbola ljubavi i romantike. Generalno, trenirajte svoju volju i držite slatkiše u svojoj sobi kao ukras u lepoj činiji.

Čistite kuću češće

Ne samo stručnjaci za feng šui, već i mnogi psiholozi, uveravaju da je čista soba garancija srećnog života. Zato nemojte dozvoliti da u vaš dom uđu nepotrebni predmeti, a još manje prašina i prljavština.

(Sensa)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas