Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Направите ДОМАЋИ спреј за постељину: Ваш кревет ће свако вече имати невероватан мирис

Испробајте спреј који постељини даје мирис и свежину

1698139560_Foto-shuttertsock-posteljina.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сваке вечери имаћете осећај да урањате у царство хармоничних мириса, опустићете се и упловити у море снова.

Припрема је једноставна, а од природних етеричних уља направите спреј којим ћете попрскати јастуке и чаршаве.

У зависности који мирис преферирате – од мириса мора, цитруса, до боровине и ливадског цвећа – ваш кревет ће одисати дивном свежином.

Потребна вам је бочица са распршивачем, етерично уље по избору (ако волите јачи мирис ставите 30 капи, а ако волите блажи мирис, онда 20 капи), 100 мл медицинског алкохола и 300 мл дестиловане воде.

Прво помешајте дестиловану воду и алкохол, па додајте етерично уље. Потом све састојке добро измешајте и сипајте у флашицу са распршивачем

Препоручујемо вам комбинацију етеричног уља лаванде и сандаловине која се често користи у праксама медитације. Такође, комбинација камилице и цвета липе помаже да се брже опустите и растеретите свој ум од негативних мисли.

Попрскајте своју постељину и она ће мирисати ако да сте је тек извадили из веш машине. Овај ритуал није замена за класично прање постељине, већ само трик који може вашој чистој постељини дати додатан мирис, а вама осећај спокоја.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas