Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

4 СТВАРИ КОЈЕ ТРЕБА ДА ИЗБАЦИТЕ ИЗ КУЋЕ: Фенг шуи стручњаци кажу да оне привлаче негативну енергију

Не одлажите више: 4 ствари којих је требало да се решите пре много година јер никад није касно да протерате негативноу енергију из куће и живота

1725271111_Foto-Shutterstock-feng-sui-stan.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Фенг шуи нас често саветује да је најважније да у животном простору немао ствари које доносе негативну енергију, али и да допустимо енергији да се несметано креће. Такође, сви имамо неке ствари од којих се тешко растајемо и остављамо их да скупљају прашину годинама, селимо их са једне на другу гомилу, затрпавамо углове и самим тим и живот.

Колико год пута себи рекли да је време да их се решимо, на крају одлучујемо да их задржимо, а ово су четири ствари којих је требало да се решите пре много година.

1. Декорација за журке

Иако волите да организујете журке за децу и купујете декорацију попут завеса са шљокицама или светлуцавих знакова „Срец́ан рођендан“, најбоље је да сав тај декор поклоните некоме коме ц́е донети радост, вама само доноси негативну енергију.

2. Сломљене или оштећене играчке

Оне су терет од тренутка кад се поломе или им отпадне део. Чак и кад има наде да ц́е се делови који недостају једног дана појавити, или верујете да ц́ете имати времена да поправите играчке - у једном трену ћете схватити да вам оне само заузимају простор и на крају ћете морати да их баците.

3. Посуђе која никада нисте волели

Свако се пита зашто уопште држи посуђе које никада није одговарало његовом укусу? Вероватно зато што вам их је неко поклонио и осец́али сте се кривим што сте се решили нечега што није било само поклон, вец́ нешто што може бити корисно. А да ли од тога ико има користии? Не. Те комаде дајте некоме коме су заиста потребни.

4. Вишак постељине

Претрпан ормар за постељину није идеално место. Ако и даље чувате хрпу старих јастучница и умрљаних или поцепаних пешкира и одбијате да је баците, време је да схватите да нема потребе да жртвујете благостање због гомиле старе постељине.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas