Oglas
· · Komentari: 0

4 STVARI KOJE TREBA DA IZBACITE IZ KUĆE: Feng šui stručnjaci kažu da one privlače negativnu energiju

Ne odlažite više: 4 stvari kojih je trebalo da se rešite pre mnogo godina jer nikad nije kasno da proterate negativnou energiju iz kuće i života

1725271111_Foto-Shutterstock-feng-sui-stan.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Feng šui nas često savetuje da je najvažnije da u životnom prostoru nemao stvari koje donose negativnu energiju, ali i da dopustimo energiji da se nesmetano kreće. Takođe, svi imamo neke stvari od kojih se teško rastajemo i ostavljamo ih da skupljaju prašinu godinama, selimo ih sa jedne na drugu gomilu, zatrpavamo uglove i samim tim i život.

Koliko god puta sebi rekli da je vreme da ih se rešimo, na kraju odlučujemo da ih zadržimo, a ovo su četiri stvari kojih je trebalo da se rešite pre mnogo godina.

1. Dekoracija za žurke

Iako volite da organizujete žurke za decu i kupujete dekoraciju poput zavesa sa šljokicama ili svetlucavih znakova „Srećan rođendan“, najbolje je da sav taj dekor poklonite nekome kome će doneti radost, vama samo donosi negativnu energiju.

2. Slomljene ili oštećene igračke

One su teret od trenutka kad se polome ili im otpadne deo. Čak i kad ima nade da će se delovi koji nedostaju jednog dana pojaviti, ili verujete da ćete imati vremena da popravite igračke - u jednom trenu ćete shvatiti da vam one samo zauzimaju prostor i na kraju ćete morati da ih bacite.

3. Posuđe koja nikada niste voleli

Svako se pita zašto uopšte drži posuđe koje nikada nije odgovaralo njegovom ukusu? Verovatno zato što vam ih je neko poklonio i osećali ste se krivim što ste se rešili nečega što nije bilo samo poklon, već nešto što može biti korisno. A da li od toga iko ima koristii? Ne. Te komade dajte nekome kome su zaista potrebni.

4. Višak posteljine

Pretrpan ormar za posteljinu nije idealno mesto. Ako i dalje čuvate hrpu starih jastučnica i umrljanih ili pocepanih peškira i odbijate da je bacite, vreme je da shvatite da nema potrebe da žrtvujete blagostanje zbog gomile stare posteljine.

(Sensa)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas