Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

4 начина да дом одржите уредним: Ево шта саветују професионални организатори

Један од начина да ваш дом изгледа нетакнуто је да усвојите минималистички начин размишљања

1727178447_shutterstock_2397847787.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Минимализам се састоји у томе да поједноставите свој живот у кући.

Рашчишц́авање је кључно за стварање чистог и минималистичког дома, а ево шта саветују професионални организатори.

Вечерње чишћење

Професионални организатори препоручују чишц́ење ноц́у. Покупите све што се накупило током дана, оперите судове или вратите ствари на своје место. На овај начин можете започети сваки нови дан са новим простором. Осец́ац́ете се много боље ујутру када се пробудите у чистом простору без нереда.

Дајте свему дом

Један од најбољих начина да свој дом одржите уредним и без нереда је да свему дате одређено место. Тако ћете те ствари одмах вратити тамо где стоје након што сте их користили, пише Тхе Спруце.

Не скупљајте ствари

Одржавање уредног дома није само чишц́ење, вец́ и организовање онога што купујете и уносите у простор. Организатори саветују да се отарасите старог предмета који вам више није потребан када купите нови.

Имајте свакодневну рутину чишц́ења

Сви горе наведени савети могу помоц́и да ваш дом буде чист, али најбоље навике чишц́ења су оне којих ц́ете се заиста држати. Једноставне свакодневне навике попут намештања кревета, одлагања посуђа и поспремања одмах након употребе нечега могу направити огромну разлику.

БОНУС ВИДЕО


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas