Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОСУШИТЕ ЛАК НА НОКТИМА У НЕКОЛИКО СЕКУНДИ: За један трик мало ко зна, а проверено ради!

Према стручњацима ови трикови помоћи ће вам да брзо осушите лак на ноктима. Након наношења моћи ћете одмах да истрчите из куће!

1714300792_shutterstock_2156748599.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Осећај свежег, савршено урађеног маникира је непроцењив. Одвајање времена да налакирате нокте говори о томе да водите рачуна о себи. Сигурно сте се пуно пута питали како да брже осушите лак.Често се дешава да некуда журимо и да на брзину налакирамо нокте.

Међутим превише дуго чекамо да се лак осуши или на крају кренемо некуд, а лак се није добор осушио и тада умажемо гардеробу, а и нокти не изгледају баш најлепше. Процес лакирања је мало сложен.

Осим што је битно да одаберете боју која вам се допада, важно је каква је густина лака и какав је квалитет четкице. Уколико је гушћи, требаће му више времена да се осуши.Ово су трикови стручњака како да осушите лак за само неколико секунди, на једноставан начин.

Користите фен за косу
Ако сте се питали како да брзо осушите лак за нокте ово је једно од решења. Коришћење фена за косу је приступачна опција за брзо сушење лака за нокте пре него што изађете на састанак.

Поставите на хладан ваздух и држите најмање 30 центиметара од прстију. Сачекајте 30 секунди након наношења лака за нокте пре него што то урадите. Користите овај трик само ако желите мат финиш на ноктима.

Будите пажљиви са количином лака
Да би се ваш маникир брже осушио, важан је и начин на који наносите лак. Стручњаци за лепоту препоручују наношење три танка слоја лака за нокте, а не два. И сачекајте мало између мазања. На тај начин ћете спречити појаву мехурића ваздуха за беспрекоран резултат, пише сајт Цатине ро.

Ако користите светлију боју као што је розе или крем, можда ћете морати да нанесете најмање три слоја лака за нокте да бисте постигли жељени пигмент.

Користите распршивач уља
Можда сте приметили да професионални салони за нокте користе уље за нокте као типичан део процеса маникира. Најповољнија опција је употреба уља. Овај састојак ће убрзати процес сушења, јер се уље везује са самим лаком, чинећи га ређим производом.

Слично томе, етерична уља могу помоћи да се лак за нокте брзо осуши, а такође ћете имати предност од лепог мириса. Ако се уље задржи на нокту, можете га једноставно уклонити марамицом.

Потопите руке у хладну воду
Један од најефикаснијих трикова према стручњацима јесте управо овај, а мали број људи за њега зна. Све што је потребно јесте да након лакирања, сачекате неколико секунди, а затим да руке потопите у посуду са хладном водом и да задржите око пола минута. Ово можете да примењујете када вам се баш жури да негде кренете, а морате да налакирате нокте.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas