Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈПОПУЛАРНИЈИ СТИЛОВИ ШМИНКАЊА ЗА ЈЕСЕН 2024. Време је да истражимо најновије трендове

Како се јесен приближава, свет лепоте доноси низ узбудљивих трендова у шминкању који ће обележити нову сезону. Ове године, припремите се за комбинацију свежих и софистицираних тонова.

1726397741_7619ae7eff8408c49d22591c945725edad5508e6.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Време је да истражимо најновије трендове у свету шминке који ће доминирати јесењом сценом 2024. године.

Смеђи тонови 

Један од кључних трендова ове јесени је "латте макеуп", који је стекао значај током лета и наставља да осваја срца љубитеља шминке. Овај стил доноси софистицираност и свежину кроз богате смеђе тонове. Уз нијансе цимета, карамеле и чоколаде, монохроматски изглед за очи, усне и образе пружа елегантну алтернативу класичној црној. 

Сјајан детаљ на почетку ока

Сјајни детаљи су поново у центру пажње. За истицање очију, користите металик нијансе у унутрашњим угловима очију. Додајте сребрни сјај како бисте нагласили ефекат смокеy очију, а металик тонови у прегибу ока пружају јединствен обрт. Овај тренд додаје дубину и неодољиву привлачност вашем изгледу.

Сјајеви

Ни ове јесени се неће вратити класични мат кармини. Ове године је такође обавезан сјај који ће визуелно дати већи волумен усана. 

Драматични тонови

Иако је и даље заступљен "природан изглед" шминкања, чини се да се на сцену враћају драматични тонови шминкања. Оно што је добро јесте да се они савршено се уклапају у овај период године, па се препоручује смањење употребе бронзера и појачавање ајлајнера. Готички гламур доноси суптилну интерпретацију нијансама смеђе, сиве и црне. Густе трепавице и ајлајнер додају дозу софистицираности и драматичности овој естетици.

Танке обрве

Српкиње посебно сада негују природан изглед обрва које су веома густе и рашчешљане, па се чини да ће овај тренд нашим женама веома тешко пасти. Ускоро на сцену ступају танке обрве, не ултратанке ни превише наглашене већ просто оне које не упадају у први план. Иако већини стоји дебљи облик, сада је време за промену. 

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas