Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РАСЕ ПАСА које најбоље подносе када их власници оставе у кући: Њима усамљеност не пада тешко

Ако често нисте код куће, а волелни бисте да имате пса, можда не би било лоше да изаберете неку од следећих раса

1721818898_shutterstock_1550803088.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ретко који кућни пас воли да остаје сам код куће, али ипак постоје неке раса паса које самоћу добро подносе, или макар боље од других. Ово је листа паса који најбоље подносе самоћу.

Басет

Басет је пас коији добар део дана проводи тако што спава, а док је будан, тумара по кући, вођен носом и њухом, али само ради забаве. Овај пас јесте сам себи довољан у неку руку, али наравно д аће биће пресрећан кад вас види како улазите на врата. Он није претерано активан пас, па ће након првог напада среће, највише волети да настави да дрема у вашем крилу. Басет је дружељубив и мио, па ћете му тешко одолети.

Акита

Алита је изузетно лојална власнику, али иако није сама себи довољна као басет, способна је да буде дуго сама, с тим да ћете је морати навићи и обучити за то. За њу је потребно више простора па мали станови нису идеалан простор за њу, уме да буде неповерљива и понекад агресивна према другим псима.

Хрт

Иако је познат као тркачки пас, хрт је изненађујуће лењ кад је код куће.Њему је потребна редовна шетња и активност, и то нешто дужа, сваког јутра и вечери. Када је код куће, углавмом спава, није баш толико самосталан, пријатељски је настројен према другим људима и псима.

Чау чау

Чау чау воли да буде независтан, некад је повучен, па није склон, као ни мачке, показивању осећања према власнику. то су Без обзира на то, лојалан је људима које воли. Самим тим он није нервизан када се одваја, не тражи претерану бригу. Воли децу, странце, подложан је гојењу па када остане сам, не треба му остављати брдо хране. Не лаје много. Кад смо већ код чау чау расе, Сећате ли се Пафија, чау чауа, који је интернет сензација?

Ласа апсо

Овај мали пас воли да се претвара да је велики. Поносан је чувар дома и воли да све буд у реду, тако да засигурно неће уништавати ствари док је сам. Прилично је независан, воли децу, прилагодљив различитим друштвима и амбијентима.Он поносно чува дом и брине да све буде у реду.

Чивава

Чивава је мали паметни и разиграни зврк, који се лако обучава, потребно је социјализовари га и васпитавати док је још мали. Требало би да буде добар у друштву странаца и деце, два пута дневно му је потребна активност. Може да остане сам, али био би срећнији да је ту још један пас.

Булмастиф

Његова величина и тежина привлаче пажњу где год да се појави. Међутим, булмастиф је миран и не смета му кад људи приђу да га помилују. Иако је огроман. Булмастифу није потребно да сваки дан буде активан, воли да се излежава и у тој уживанцији му није важно да ли је сам или не. Независтан је прилично, али штити породицу. Веома стрпљив пас.

(Блиц жена)

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas