Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО ЈЕ 15 НАЈВЕРНИЈИХ РАСА ПАСА: За власника и породицу даће и живот, а један се посебно издваја

За разлику од других животиња, пси нам нису само „симпатични“ па зато бринемо о њима. Са псима делимо посебну везу из једног разлога: оданост.

1718461560_shutterstock_1223036338.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Истраживања су открила да онај део мозга код паса који је повезан са уживањем реагује на мирис њиховог власника. То је исти онај део мозга који код људи изазива љубав.

Представљамо вам 15 раса паса који су безусловно верни свом господару:

1. Акита – највернији пас на свету! Посвећен породици у којој живи.

2. Златни ретривер – најпопуларнија пасмина паса и то с разлогом – изразито су пријатељски настројени.

3. Немачки овчар – изузетно храбри и интелигентни пси. Највише се користе у војсци, јер су поред наведених квалитета и веома одани.

4. Бигл – Они су поуздани, пријатељски расположени, знатижељни, весели и никако нису злопамтила. Познати су по гласном лавежу и завијању.

5. Коли – предани, грациозни и поносни пси. Популарност стекли након филма Леси.

6. Боксер – Упркос опасном изгледу, ови пси су савршени за породицу са децом. Пријатељски су расположени, одани деци и веома забавни.

7. Бернардинац – одговорни, одани, разиграни и веома занимљиви пси.

8. Пиринејски планински пас – стрпљиви, интелигентни, великодушни и добродушни пси.

9. Лабрадор Ретривер – један од најоданијих пасмина паса. Веома воле децу.

10. Добермани – веома неустрашиви и пси који су увек на опрезу. Сигурност вашег детета можете без размишљања поверити овом псу.

11. Јазавичар – веома жесток и знатижељан пас. Један од оних најоданијих.

12. Ирски вучји хрт – див нежног срца. Изузетно опрезни, љубазни и одани пси.

13. Ротвајлер – разигран, самоуверен и веома посвећен пас.

14. Шар пеј – одличан пас пратилац и чувар. Харизматичан и одан пријатељ.

15. Чивава – је пас који мисли да је велики. Поседује много шарма, грациозности, лежерности и преданости.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas