· · Коментари: 0
ИСТРАЖИВАЊЕ

Волите ли више месо или поврће? Какав сте љубавник зависи од тога шта једете

У експерименту су учестовали спортисти који су прве вечери јели буритосе са месом а следећег дана исти оброк али без меса

Depositphotos_237426316_xl-2015.jpg
Фото: Депозит

Да ли су мушкарци који не једу месо бољи љубавници од оних који преферирају другачији начин исхране? На ово питање покушао је да одговори амерички уролог др Арон Шпиц, кроз експеримент у коме су учествовали многобројни спортисти.

Прочитајте још: Истраживање показало: Ко више вара, жене или мушкарци, зависи од висине зараде

Прве вечери су јели буритосе (мексички специјалитет) са месом, а следећег дана исти оброк али без меса, са сојом и грашком.

Страст је јача код "месождера"
Страст је јача код "месождера"

Спортисти су током ноћи носили специјални уређај, а доктор је посматрао активност њихових тела док спавају. После безмесних оброка сексуално узбуђење мушкараца је трајало три до четири пута дуже него када су јели месо.

Прочитајте још: СЕКС без обавеза? Прочитајте које замке вребају ПРИЈАТЕЉСТВО са ПОВЛАСТИЦАМА

Доктор Шпиц сматра да ће јачи пол брже изгубити мушкост, будући да више од жена једе месо. Али стручњаци су сагласни у томе да не треба доносити преране закључке.

У Индији не верују у ово истраживање.

Индијски гинеколог Рај Матур сматра да се из овог експеримента не може извући никаква клинички закључак, нити саветовати мушкарцима да не једу месо, јер није реч о научном истраживању.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.