Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како се раде КИНЕСКИ ТРБУШЊАЦИ? 30 минута дневно за РАВАН СТОМАК

Ово је хит физичка активност на друштвеним мрежама. Видео-снимци азијских девојака које се активно крећу у музику постали су вирални на интернету

1720176072_shutterstock_1799229718.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Оне интензивно њишу куковима и стежу трбушне мишиће. Испоставило се да се такав скуп ритмичких покрета назива „Киат Јуд Даи“ или једноставно „кинески аеробик“. Како наводе корисници друштвених мрежа, „Киат Јуд Даи“ заиста има апсолутно магичну способност да брзо и ненаметљиво уклони масне наборе на стомаку и боковима. Комплекс се састоји од неколико специфичних вежби, од којих свака траје 5 минута, а цео тренинг не траје више од 30 минута. Али услов је да будете веома пажљиви.

Техника "Киат Јуд Даи" је прилично једноставна. Не захтева посебну опрему или боравак у одређеној просторији: може се вежбати у било које време и било где унутра или на свежем ваздуху.

Свака вежба се мора изводити стојећи, са благо савијеним коленима и испруженим рукама. Почните да правите интензивне покрете карлицом и рукама у исто време у ритму музике. Понекад можете спојити ноге тако што ћете колена наизменично притискати на груди. И то је то.

Ако се све уради како треба, резултати обећавају да ће бити веома охрабрујући: минус пет килограма за седам дана! Делује једноставно и безбедно на први поглед.

Интернет стручњаци убеђују људе на мрежама да ова врста физичке активности одговара апсолутно свим женама. Прво, због своје једноставности, а друго, развој пластичности и координације је пријатан бонус. Штавише, "Киат Јуд Даи“, поред свега осталог, служи и као одлична замена за кардио тренинг. Азијски фитнес тренери гарантују да ако пратите технику извођења сваке вежбе и не форсирате их, онда имате све шансе да усавршите своју фигуру.
Али има и стручњака који позоравају да ова „магична експресна техника сагоревања масти“ не сме да се изводи на своју руку.

Чињеница је да када се ради кинески аеробик, главни импулс пада на лумбалну регију, а ово је за тренутак најрањивији део кичме. Нагли покрети доводе до повреда.

Имајте на уму: ако сте забринути за леђа, изводите вежбе испред огледала да бисте пратили колико су различити делови тела укључени и покушали да одржите равнотежу. И не заборавите да интензивно дишете како би се проток лимфе повећао, стимулишући процеса сагоревања масти.

Не заборавите да колико год вежба била добра и ефикасна, она није лек за постизање идеалне форме. За топ фигуру из снова треба се правилно храните, а мршаљење је сложени процес који укључује тренинг за цело тело. Одржавајте равнотежу између здраве хране и физичке активности, а с времена на време можете испробати и понеки тренд са друштвених мрежа.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas