Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ФИТНЕС БАКА: Има 67 година, а изгледа као авион - прилазе јој момци од 20 година (ФОТО)

Ова бака постала је права сензација на друштвеним мрежама захваљујући својој посвећености физичкој активности и фитнесу. Она на свом Инстаграм профилу редовно дели провокативне фотографије

1728130556_Foto-Printscreen-Instagram-lesleymaxwell.fitness.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - леслеyмаxwелл.фитнесс
Oglas

Лесли Максвел, која има 67 година и живи у Мелбурну, време проводи у теретани, а захваљујући својој посвећености вежбању, изгледа заиста импресивно.

Њена кондиција и изглед одузимају дах, а привлачи велику пажњу, посебно супротног пола, међу којима је популарнија чак и од своје унуке.

Лесли на свом Инстаграм профилу редовно дели провокативне и голишаве фотографије, а већина их је снимљена у теретани, где најрадије тренира са својом унуком Тијом. Занимљиво је да је Тија, унука која је иначе врло отворена, признала да јој бака представља озбиљну конкуренцију када је у питању привлачење пажње мушкараца.

"Чак ми се јављају и 20 - годишњаци, што је стварно смешно. Понекад су прилично експлицитни. Све то схватам као комплимент, супер је што сам чак и занимљива", рекла је Лесли, која те поруке сматра комплиментима.

С друге стране, Леслиена кћи Ванеса, која баш и не воли фитнес, није толико одушевљена маминим објавама на друштвеној мрежи. "То је још увек моја мама, није као да је кћи тинејџерка или тако нешто. Не желим да се промени, само да све мало 'ублажи'", каже Ванеса.

Лесли је одлучила постати лични тренер када је имала 48 година и те године победила на свом првом фитнес такмичењу. Верује да свој младолик изглед дугује строгом режиму вежбања и чињеници да тренира најмање пет пута недељно. У прошлости је радила као визажисткиња и на промоцијама, а данас је постала инспирација многима захваљујући свом животном ставу и посвећености физичкој активности."

(НајЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas