Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ШТА НАЧИН НА КОЈИ ДРЖИТЕ ШОЉУ КАФЕ ОТКРИВА О ВАМА: Занимљив тест који погађа тајну ваше личности

Занимљив тест личности - шта начин на који држите шољицу кафе открива о вама!

1692443269_Test-sta-nacin-na-koji-drzite-solju-govori-o-vama.jpg
Фото: ХТТПС://WWW.ЦЛАССЛИФЕСТYЛЕ.ЦОМ
Oglas

Ово је забаван и занимљив тест који вам може помоћи да откријете најупечатљивије особине вашег карактера, само узмите своју омиљену шољу чаја или кафе и обратите пажњу на то како је држите! Изаберите слику која одговара вашој навици или начину на који се осећате најпријатније држећи шољу кафе или вашег другог омиљеног пића.

Ево шта нам то открива:

Прва слика

Ако померите мали прст у страну, онда сте највероватније самоуверена особа. Верујете у себе и да можете постићи жељене циљеве без помоћи споља. Ретко правите компромисе, јер сматрате да сте често у праву у било ком спору. Можда сте лидер или желите да постанете лидер. Можда сте већ на путу ка свом циљу. Знате како да брзо и тачно донесете чак и најтеже одлуке. Ви сте талентовани и имате моћ да идентификујете таленте других и усмерите их у правом смеру. Ви сте душа компаније како у кругу пријатеља тако и у новом тиму. Цене вас они око вас и ваша породица.

Друга слика

Ако зграбите шољу обема рукама, онда сте искрена и осетљива особа. Ви волите људе. Спремни сте да помогнете чак и особама које не познајете. Никога не осуђујете и схватате да постоје тешке животне ситуације које човека могу довести у неку или другу ситуацију. Знате да саслушате и да дате вредан савет другоме, али у исто време можете заборавити на своје проблеме и послове. Неки можда користе ваше осетљиво срце. Не дозволи им да то ураде. Важни су вам хармонија, чистоћа и удобност. Одвојите време и за себе. Нека други брину о вама и дају вам топлину.

Трећа слика

Ако шољу једном руком чврсто држите за дршку, то значи да сте прагматична особа. Ви сте уравнотежена особа, не доносите исхитрене и непромишљене одлуке, све добро размотрите. Не волите неправду, то је за вас неприхватљиво. Нећете толерисати увреде у свом присуству и увек штитите онога ко је нападнут. Међутим, у исто време скривате своје личне емоције, спречавајући их да се излију. Понекад их треба пустити да теку, јер постоје не само позитивне, већ и негативне емоције које притискају изнутра. Ако не желите да други виде ваше емоције, проживите их сами са собом или са природом. Мада, ако покажете и своје најслабије емоције, знајте да вас нико неће сматрати слабим. Напротив. Вероваће вам се још више. Нарочито ако се тиче ваше сродне душе.

Четврта слика

Ако шољу држите скоро за дно, онда сте веома пажљива и уредна особа. Понекад вам се чини да вас варају или да вам се нешто крије. Размишљате о сваком кораку до најситнијих детаља, плашите се да урадите нешто погрешно. Не чините непромишљене радње, решавајући питања "на хладну главу" полако. Пажљиви сте чак и у питањима љубави. Не водите се емоцијама и последње слушате своје срце. Можда не треба будете толико опрезни, понекад можете дати слободу осећањима и лудим сновима!

Пета слика

Да ли шољу једном руком држите за дршку, а другом шаком придржавате око шоље? Највероватније сте упечатљива особа, вас је лако увредити и повредити. Немате поверења у друге и, да бисте стекли своје поверење, морате да извршите одређени чин. Волите пажњу и када се вољени брину о вама. Ни сами не штедите на топлини и бризи. За вас је породица најважнија. Потребна вам је удобност у кући и окружењу драгих људи.

Шеста слика

Ако шољу држите прстима на горњој ивици, провлачећи неколико прстију испод дршке, највероватније живите живот и не бринете о ситницама. Мирни сте и оптимистични. У свему видите прилике. Волите да експериментишете и брзо се бавите новим послом без много размишљања о томе шта ће из тога произаћи. Ви сте енергична и сврсисходна особа, али понекад доносите исхитрене закључке или радите исхитрене ствари. Међутим, ово вам заправо не смета. Дајете енергију онима око себе. Можете бити лидер у свом послу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas