Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВИХ 10 ОСОБИНА КРАСЕ ПАМЕТНЕ ЉУДЕ: Он никада неће дозволити да се осећате на један начин

Сада можете утврдити да је пред вама интелигентна особа, а не особа са комплексима. По 10 особина препознаћете паметног човека, и он никада, али никада неће дозволити да се осећате на овај начин.

1725525577_shutterstock_2475044841.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Да ли себе сматрате паметнијим од других? Будите искрени, ко не жели да буде паметнији од свих осталих? Наравно, сваки човек жели да буде паметнији, али и да схвати ко је паметан човек од кога се понешто може научити. Ево како можете разликовати ко је паметнији од свих у вашем друштву, колективу, школи...

Ово је 10 знакова или особина паметних људи:

1. Не причају толико колико слушају
Из простог разлога што знају да само слушајући друге постају паметнији.

2. Они знају многе друге ствари осим оних за које су специјализовани
Њихов дар лежи у томе што се стално хране својим интересовањем за оно што други раде.

3. Они спретно жонглирају послом, кућом и својим личним интересима
И истовремено се никада не умарају од одржавања ове равнотеже. Када жонглирају, некако успевају да се 100% носе са оним што раде, истовремено и на свим фронтовима одједном.

4. Они се хране најновијим информацијама
Они, не увек, али чешће, прегледају фидове друштвених мрежа и популарних сајтова како их релевантне информације не би мимоишле, како би ухватиле глобалне трендове и расположење друштва;

5. Чак и када им све у животу крене наопако, смејаће се
Паметни људи никада неће бити заслепљени ничим јер им паметни мозак даје могуће сценарије брже него што се било шта лоше може догодити.

6. Они знају да су обично најпаметнија особа у просторији, али немају потребу да то докажу
Уместо тога, учиниће све ако виде да могу да учине неког другог у соби паметним као они.

7. Ако су менаџери, учиниће све да људи који раде са њима постану паметнији, друштвенији и популарнији од њих
Они нису претња јер знају да је ум синергијски . Из истог разлога се труде да њихови запослени буду паметнији од њих.

8. Имају скривене вештине које никада не показују док им не затребају
Не морају да покажу све како би доказали да су бољи од других.

9. Они могу или не морају имати скупо образовање
Када су у вашој близини, никада нећете знати какво образовање имају док им не отворите биографију.

10 Они никада, никада, ни под којим околностима, неће учинити да изгледате глупо
Научили су на тежи начин да то што неко други изгледа глупо чини да и они изгледају глупи.

Сада знате које особине има интелигентна особа. И сетите се речи Стива Џобса: „Све што видимо око себе створили су људи који нису паметнији од нас. Имамо способност да мењамо ствари, да утичемо на њих и стварамо нове ствари.”

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas