Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВЕ ЖЕНСКЕ КВАЛИТЕТЕ ВОЛЕ СВИ МУШКАРЦИ: На првом месту је искреност

Уколико се неко још пита шта мушкарци воле код лепшег пола, те да ли постоји одређени скуп женских квалитета за којима су младићи луди - одговор је потврдан. Ово је 6 женских квалитета које воле сви мушкарци без изузетка.

1728480802_shutterstock_2351570815.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Љубав је опасна сила, а у компликованој мушко-женској игри завођења увек постоји нека недоумица. Ако желите да знате шта привлачи супротни пол, заборавите на све што сте досад чули, а посебно на спољне карактеристике. Реч је о унутрашњим квалитетима и карактерним особинама које жене не примећују, а које мушкарци и те како виде.

1. Искреност


Не претварајте се да сте бољи или лепши него што јесте. Искреност и отвореност ће разоружати сваког мушкарца и он ће ценити што не покушавате да будете неко ко нисте.

У ствари, мушкарци доживљавају извесно олакшање када схвате да сте жива особа и да имате недостатке.

2. Учтивост

Мушкарац увек примети како се жена односи према другима, а посебно према члановима своје породице. Начин на који разговарате са конобарима, продавцима и чистачима ће рећи много о вама.

Ароганција и бес су одбојни, а љубазност према онима који вам ништа не могу дати заузврат привлачи и осваја.

3. Амбициозност и одлучност


Девојка која је страствена у вези са нечим веома је привлачна супротном полу. Мушкарци воле да виде како дама са ентузијазмом прича о нечему и како планира да постигне свој циљ.

4. Смисао за хумор


Нема бољег квалитета ни за мушкарце ни за жене! Девојке које знају да се смеју и шале су веома популарне код јачег пола.

5. Асертивност


Бити у стању да се борите за оно што желите јесте веома вредан квалитет. Мушкарцима импонује да њихова изабраница има принципе и жеље за које ће се борити.

6. Независност


Све више жена и девојка у стању је да раде ствари на свој начин. Није поента у тврдоглавости, већ у жељи да нешто постигну у животу. Многи мушкарци, уз асертивност, воле и чињеницу да жена има своје мишљење и свој став, да је независна.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas