Oglas
· · Komentari: 0

OVE ŽENSKE KVALITETE VOLE SVI MUŠKARCI: Na prvom mestu je iskrenost

Ukoliko se neko još pita šta muškarci vole kod lepšeg pola, te da li postoji određeni skup ženskih kvaliteta za kojima su mladići ludi - odgovor je potvrdan. Ovo je 6 ženskih kvaliteta koje vole svi muškarci bez izuzetka.

1728480802_shutterstock_2351570815.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

LJubav je opasna sila, a u komplikovanoj muško-ženskoj igri zavođenja uvek postoji neka nedoumica. Ako želite da znate šta privlači suprotni pol, zaboravite na sve što ste dosad čuli, a posebno na spoljne karakteristike. Reč je o unutrašnjim kvalitetima i karakternim osobinama koje žene ne primećuju, a koje muškarci i te kako vide.

1. Iskrenost


Ne pretvarajte se da ste bolji ili lepši nego što jeste. Iskrenost i otvorenost će razoružati svakog muškarca i on će ceniti što ne pokušavate da budete neko ko niste.

U stvari, muškarci doživljavaju izvesno olakšanje kada shvate da ste živa osoba i da imate nedostatke.

2. Učtivost

Muškarac uvek primeti kako se žena odnosi prema drugima, a posebno prema članovima svoje porodice. Način na koji razgovarate sa konobarima, prodavcima i čistačima će reći mnogo o vama.

Arogancija i bes su odbojni, a ljubaznost prema onima koji vam ništa ne mogu dati zauzvrat privlači i osvaja.

3. Ambicioznost i odlučnost


Devojka koja je strastvena u vezi sa nečim veoma je privlačna suprotnom polu. Muškarci vole da vide kako dama sa entuzijazmom priča o nečemu i kako planira da postigne svoj cilj.

4. Smisao za humor


Nema boljeg kvaliteta ni za muškarce ni za žene! Devojke koje znaju da se smeju i šale su veoma popularne kod jačeg pola.

5. Asertivnost


Biti u stanju da se borite za ono što želite jeste veoma vredan kvalitet. Muškarcima imponuje da njihova izabranica ima principe i želje za koje će se boriti.

6. Nezavisnost


Sve više žena i devojka u stanju je da rade stvari na svoj način. Nije poenta u tvrdoglavosti, već u želji da nešto postignu u životu. Mnogi muškarci, uz asertivnost, vole i činjenicu da žena ima svoje mišljenje i svoj stav, da je nezavisna.

Sensa 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas