Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најбоља метода чишћења белих патика: Средство од три састојка којим су многи одушевљени

Испробајте средство које вам може помоћи да беспрекорно очистите беле патике

1684855501_44e648d533c0d894d9ca48caa3686ce540e81eb7.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сви већ знамо да су беле патике апсолутни хит сезоне, а даме заљубљене у моду носе их већ годинама.

Уклапају се уз фармерке и све спортске комбинације, али се данас ова обућа носи и уз одела и женствене хаљине. Међутим, инфлуенсерке подсећају да патике морају да буду супер-чисте да би ове занимљиве стилске вратоломије заиста успеле.

Ништа страшније него да обучете црне панталоне и сако, а обујете патике на којима се види да су ношене данима и да су скупиле гомилу уличне прашине.

Постоје бројни начини за ћишћење патика, а најлакше би било, наравно, да их убаците у машину. Произвођачи све чешће упозоравају да то није најбољи начин, јер се обућа данас прави на све брже начине и прањем у машини се може оштетити.

За ручно чишћење, треба припремити одговарајуће средство, а једна од популарних британских тиктокерки има одличан рецепт. "Моје патике морају да светле у мраку", каже она. У мешавину за чишћење, она стави пола кашике пасте за зубе, једну кашичицу соде бикарбоне и пуну кашику средства за прање судова - неразређеног концентрата!

Ова три састојка она сједини мешањем, па помоћу микро крпе узима помало мешавине и тиме трља патике. Кад се цела површина добро намаже, смесу ваља уклонити испраном крпом и посушити. Погледајте како то она ради.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas