Конобари су нам открили неке важне и "мрачне" тајне њиховог посла. Да ли сте знали њих?
Ова пића не наручујте када следећи пут одете у ресторан или кафић:
Коктели са млеком
Љубитељ сте оваквих коктела, али конобари тврде да они настављају да употребљавају млеко коме је некада истекао рок.
Прочитајте још: КОРИСНИ САВЕТИ: Како се (не) треба понашати у ресторану
Точено пиво
Боља варијанта је свакако флаширано пиво, али је мало и скупље, наиме точилице су веома често пуне бактерија и ретко када се чисте, ако желите да знате каква је хигијена точилице погледајте хигијену wц-а.
Мохито
Волите овај коктел? Е па мораћемо вас растужити, за њега се углавном корити сасушена мента и труле лимете.
Прочитајте још: Зашто се после ЉУТЕ ХРАНЕ осећамо ОДЛИЧНО? Ово каже НАУКА
Било шта што је замрзнуто
Лед никако не узимајте у кафићима и реците конобарима да вам га не стављају, јер су ледомати углавном прљави.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ