Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАКО СЕ ПРАВИЛНО КАДИ КУЋА: Срби вековима поштују овај стари обичај "чишћење простора" од негативне енергије

Пред важан догађај или када вам ствари не иду од руке, препоручује се "чишћење простора" од негативне енергије ритуалом који се код Срба практикује вековима

1722074820_f900ce807b23087723dff8b7d48db7b009642059.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Узмите тамјан и запалите га у кадиоици, док се колутови дима дижу ка плафону ширећи свој пријатни мирис - то подизање дима ка плафону симболично представља уздизање наше молитве ка Богу.

Ево како то можете урадити: 

Веома је битно да када запалите тамјан са њим прођете кроз целу кућу и тако извршите енергетско чишћење дома. Битно је да вам кућа при томе буде поспремљена и да се ви након тога истуширате како би са себе спрали негативну енергију. Овај ритуал можете понављати када год осетите потребу за тим.

 Запалите воштану свећу у кући

Приликом кађења куће, обавезно запалите једну воштану свећу. Њен пламен ће вам помоћи да се повежете са нечим вишим, али и са својом унутрашњом снагом и мудрошћу.

Уколико имате неку муку, недоумицу, жаљење или кајање, битно је да запалите свећу и да свој бол пошаљете преко пламена свеће. Са тим ћете успети да одагнате барам део проблема који вас притиска. 

Стари Египћани су веровали да једноставно гледање у пламен свеће помаже обичном човеку да се повеже са Богом и да ће му Бог при томе помоћи и заштити га. 

Прекрстите се

Завршите ритуал чишћења једноставном молитвом и знаком крста. Осећаћете се добро и заштићено. Ово можете понављати кад год за то осећате потребу.

(Курир) 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas