Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАКО ЂАВО ПРАВИ ЗАМКУ: Отац Предраг открио на који начин нечисте силе опседају човека

Свештеник Предраг Поповић, који је познат по својим јавним иступима у којима дели с верницима хришћанска начела и мудрости, упозорио је на прву ствар која се деси кад ђаво уђе у човека.

1726045623_3651118_screenshot-20231013-203618_ff.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Последња тема на коју је говорио јесте она у вези са свим опасностима које са собом носи самоћа и изговарање реченице "не треба ми нико".

Отац је рекао да нас ђаво одваја од суштине кад кажемо да нам у животу не треба нико.

"Мени не треба нико. Само ја и Бог. Ово размишљање са собом носи бројне замке јер се на тај начин одвајамо од породице, постајемо лењи и нама је лакше управљавати без опирања. На тај начин човек учи да воли самоћу, а такав однос према животу може бити опасан", истакао је наш свештеник.

“Човек мисли да и даље служи Богу, а није тако” - Ђаво је тиме ударио на суштину спасења човека, а човек и даље има утисак да је Божји и да служи Богу. После тога је све веома лако", нагласио је отац на свом Фејсбук профилу.

Он је објаснио и шта се дешава кад се човек одвоји од суштине и колико је важно да човек буде уз своје ближње и своју породицу да би у будућности напредовао, а не утонуо у летаргију сопственог живота.

"Кад човек изађе из заједнице, кад човек изађе из породице, веома је лако њиме манипулисати. Прва ствар коју ђаво ради када уђе у човека јесте то да га одваја од породице. И човек почиње да воли да је сам и у својим мислима", закључио је и упозорио за крај да не изговарамо и не помишљамо да нам у животу не треба нико.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas