Oglas
· · Komentari: 0

KAKO ĐAVO PRAVI ZAMKU: Otac Predrag otkrio na koji način nečiste sile opsedaju čoveka

Sveštenik Predrag Popović, koji je poznat po svojim javnim istupima u kojima deli s vernicima hrišćanska načela i mudrosti, upozorio je na prvu stvar koja se desi kad đavo uđe u čoveka.

1726045623_3651118_screenshot-20231013-203618_ff.jpg
Foto: Printskrin/Instagram
Oglas

Poslednja tema na koju je govorio jeste ona u vezi sa svim opasnostima koje sa sobom nosi samoća i izgovaranje rečenice "ne treba mi niko".

Otac je rekao da nas đavo odvaja od suštine kad kažemo da nam u životu ne treba niko.

"Meni ne treba niko. Samo ja i Bog. Ovo razmišljanje sa sobom nosi brojne zamke jer se na taj način odvajamo od porodice, postajemo lenji i nama je lakše upravljavati bez opiranja. Na taj način čovek uči da voli samoću, a takav odnos prema životu može biti opasan", istakao je naš sveštenik.

“Čovek misli da i dalje služi Bogu, a nije tako” - Đavo je time udario na suštinu spasenja čoveka, a čovek i dalje ima utisak da je Božji i da služi Bogu. Posle toga je sve veoma lako", naglasio je otac na svom Fejsbuk profilu.

On je objasnio i šta se dešava kad se čovek odvoji od suštine i koliko je važno da čovek bude uz svoje bližnje i svoju porodicu da bi u budućnosti napredovao, a ne utonuo u letargiju sopstvenog života.

"Kad čovek izađe iz zajednice, kad čovek izađe iz porodice, veoma je lako njime manipulisati. Prva stvar koju đavo radi kada uđe u čoveka jeste to da ga odvaja od porodice. I čovek počinje da voli da je sam i u svojim mislima", zaključio je i upozorio za kraj da ne izgovaramo i ne pomišljamo da nam u životu ne treba niko.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas